309

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна със сигурност няма да издържи. Русия не смята Балтика за заплаха, понеже балтийските армии могат да бъдат обезмаслени за по - малко от 12 часа. Няма смисъл да хабят ресурси за там руснаците. Ама ако балтийците продължават все така настоятелно да се молят да влязат с референдум в Руската федерация, вероятно ще влязат.

308

Петър

преди 4 месеца

Долния Еврейн и Наркоман само как лъже !!!Наркоман долен Русия въобще немисли да напада никой друг спри наркотиците .

307

Лэщсъсжочо

преди 4 месеца

Този наркоман смята хората за много *** лъже безобразно с цел да докопа още помощи но не е луд този който яде зелника

306

Скот Ритър

преди 4 месеца

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ РЪСИ НАРКОМАНА САМО И САМО ДА МУ НАЛИВАТ ДОЛАРИ И ЕВРО.

305

Анонимен

преди 4 месеца

Зеления наркоман само в някакви филми влиза . Ама и цяла Европа въвлича . Много скъпо ни излизат билетите . И ще пропуснем ако някой роден политик сложи на ръката бутиков часовник за 50000 лв ...

304

Киро

преди 4 месеца

Време е и ние да покажем на макетата кой е големият брат и да ги нашамарим.Напред към победата!

303

Събудете се

преди 4 месеца

окрайна свърши......

302

Готов съм за Украйна

преди 4 месеца

Влизам във украйнските окопи ,ако и българските путинофили влезнат във руските ! Там да си разчистим сметките и да помогнем веднъж за винаги да стане единна за бъдещето си ! Писна ми от системата ,,орел ,рак и щука,,Путинофилчовците са едва 10% ,но лаят като че ли са повечето българи ,явно бая руска пара се троши за да не спират да *** !

301

Сусо

преди 4 месеца

И други са пращали на заколение младите си хора и са свършвали безславно!

300

Татул

преди 4 месеца

Честно да си призная, искрено се надявам да е така. Но няма да се случи. Руснаците са разумни хора. А иначе, че Нато и Пинчерите им от Балтика си го просят - е ясно. По големи дразнители от тях не виждам скоро да има. И с пълно право си заслужават руските шамари.

299

Анонимен

преди 4 месеца

Много му знае устата на зеленски и това ще го погуби. Запада чисто и просто използва украйна за да унищожи Русия , което е много долно. Но няма да стане. Жалко за хората които загиват. ...

298

Анонимен

преди 4 месеца

България без война се е предавала на гърци на турци на румънци на САЩ , но от Русия не е владяна , само освобождавана сори но показа неблагодарност.

297

Костя

преди 4 месеца

Българският опит показва, че НАТО поиска да унищожим ракетните си комплекси. След 20 г. членство армията ни е недоокомплектована, немотивирана и небоеспособна. Русия напада страни, които и се зъбят. Предлагам да пратим всички БГ ястреби да загинат геройски на украинския фронт

296

Боби

преди 4 месеца

Война между НАТО и Русия няма да има, но Украйна ще бъде превзета от Русия на 100%. Може да не е приятно. Хвърлят се пари на вятъра за помощи за Украйна. Всичко ще изгори като Русия превземе всичко.

295

Анонимен

преди 4 месеца

3еленото е прекалило с белото!

294

Анонимен

преди 4 месеца

ЧBOP за 3eлко! Ръбест и чепат!

293

Анонимен

преди 4 месеца

Да бе мирно седяло не бе чудо видяло. Кой ги накара да лъжат за Минските споразумения?

292

Ако Украйна не издър

преди 4 месеца

Утре да няма Зеленски: той ми каза това да кажа!

291

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна чака 61 млрд.щ.долара помощ, които всъщност се оказват, че са помощ за самите САЩ. Остин вече обясни, че с парите за Украйна са важна ИНВЕСТИЦИЯ за над 30 щата, в които ще се открият много работни места. Лойд Остин казва, че около 50 милиарда долара ще отидат директно в американската отбранителна индустрия. За Украйна реално парите са 11 милиарда. Тоест едно голямо нищо. Помощта е проформа. Една кръпкa само.

290

Анонимен

преди 4 месеца

Нападавшиескрылись с места преступления. Уже установлено, что огонь по полицейским открыли отец и сын Валерий и Виталий Василаке (1972 г. р. и 1998 г. р.), оба они служили в 28-й бригаде ВСУ. Источник: https://rusvesna.su/news/1713600973