125

Анонимен

преди 2 месеца

цензурата е изтрила 30 коментара.

124

Анонимен

преди 2 месеца

До БанскиПърви САЩ в юговойната посегнаха на китайското посолство.

123

Анонимен

преди 2 месеца

На въпрос дали атаката срещу Иран в ранните часове на петък е ответен удар от страна на Израел срещу Иран, след атаката на Иран срещу Израел от миналия уикенд, Сфари отговори: "Нямам коментар." ето двуличието до къде води. Значи единия няма право да се защити от агресия а другия има право да върши безнаказани агресии към всичките си съседи

122

аноним

преди 2 месеца

Интересува ме силно въпросът -ще имаме ли Божествен огън за Великден,който всички знаем-идва единствено от Израел!!!

121

Анонимен

преди 2 месеца

Добрият еврейн е миналият през комина еврейн

120

Евреин

преди 2 месеца

Има само един начин да ме спрете. Олов в главата

119

1-3

преди 2 месеца

Гледах по един ислямско-рускоезичен канал,нещо смешно.Иран се опитваше да се отбрани от нападки на говорещите и да се оправдава,че атаката над Израел не била договорена,и че те действително ненавиждат ционистките врагове!В този канал-Иран директно е обвиняван в предателство и сговор с Израел.БЕЗРЕЗУЛТАТНАТА атака на Иран предизвика много въпроси към него!!!!!!

118

Анонимен

преди 2 месеца

145 ти . първия терористичен акт в историята на човечеството е извършен от цеоннисти.свали си капаците и провери сега има мнго доказана информация.

117

Фарс до 144

преди 2 месеца

Благодаря за отговора, не ми стигна мястото, но всичко добавено от вас е факт!

116

афи

преди 2 месеца

Не напразно активисти на терористите посещават Москва,и се учат да правят статистика по руски модел!Много лапнишарани им вярват!

115

Анонимен

преди 2 месеца

До Фарс. изпуснахте да споменете че за спирането на това показно -на израел им помогаха франция ,англия и америка и независимо от това най защитената теритирия не ъспя да се защити на 100 процентаИран не използва най новите си ракети плюс това.

114

аноним

преди 2 месеца

Кой би се съмнявал,че докладите на така нареченото ,,министерство на здравеопазването'' на ивицата Газа са глупости?А пък на друго място видях информация,че статистиката на естествената смърт в сектора,вече влиза в графа-убити от ръцете на окупатора!Излиза,че палестинските араби са безсмъртни!!!!!!Ако те съобщават,че два милиона са съсредоточени в Рафа,тогава излиза,че никакви араби не са загинали!

113

Анонимен

преди 2 месеца

Тиражните измислици са творение на цеонистите драги ми смехурко.

112

Фарс

преди 2 месеца

А за седмица преди това, когато Израел удари посолството на Иран в Сирия няма ли да каже нещо и че това беше законен отговор на Иран? За 51 дикторина чувал ли е нещо? Иран удари само легитимни цели, използвани за удъра на посолството им, без нито една цивилна жертва, а именно две летища и командния център. Целта на иранския удър беше да покаже на Израел, че могат да ги ударят където и когато си поискат и да преминат през прехвалената им въздушна отбрана. Целта беше постигната на 100%.

111

Анонимен

преди 2 месеца

139 ТИ..И болниците ли в газа ббяха бомбандиранни за това.заради щабове.Ако натаняху спре войната сигурно ще му дадат нобелова награда за мир.

110

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Цивка знам 3-я начин-Израел да бъде сринат из основи,и тая изкуствена държава с открадната история да бъде заличена с тоз етнос заедно!

109

1-3

преди 2 месеца

Колкото до тиражираната измислица,че Израел нападнал посолство-доказа се,че е отделна постройка,близо до него,-щаб -квартира на бандитите-където те са планирали всички терорист..актове против Израел-в това число -7.10.Така,че не е дипломатически обект!

108

Бански

преди 2 месеца

Не ви ли нападнаха защото вие нападнахте консолтство което е прецидент в историята.или се бъркам като безпристрастен наблюдател.

107

Анонимен

преди 2 месеца

Убиването на стотици хиляди е ваша запазена марка как така друг ще я използва и то срещу вас. не може така

106

сем

преди 2 месеца

До анонимния-115.Бих искал да те питам-как на 7.10.2023-243 заложници са се озовали в Газа?Доброволно ли отидоха там,и се предадоха?И вси1ки ли парапланери,които дойдоха от Газа са израелски войници?Ако бяха такива,защо цяла Газа празнува,ликува и се радваше на жертвите и особено на измъченото ,окървавено и брутално изнасилено момиче,което показваха с особена жестокост!!!!!