7

someone

преди 3 седмици

До Препоръка:Виждам ,че демонкрацията ти е увредила мозъка, вземи мерки и се лекувай и не ни занимавай с глупостите си.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Тази година никъде не са пръскали. Какво очаквате? Всичко се краде и пари за препарати няма. Частника бил по-добър стопанин от държавата. Ха ха ще умра от гъдел, но пък noмuярите вече 35 год. са си доволни от частника! Разболявайте се, чичо доктор (още един частник и бизнесмен) харесва това!

5

Банкеръ

преди 3 седмици

През лошия комунизъм освен ръсенето се къпеха и овцете.Сега гората и поляните са развъдници за кърлежите.Ще става и по зле докато гражданите си мислят,че те няма да се разболеят.Надявам се Зелените няма да имат нищо против търсенето с отрова.

4

Препоръка:

преди 3 седмици

Стойте по-далеч от Партийния дом на управляващите жълтопаветни болшевишки кърлежи за да избегнете рисковете от ухапване... Или пък вземете по едно жълто павенце и ги помилвайте по главите с тях.Дори да не предпазва от кърлежи,със сигурност подобрява настроението :) :) :)

3

Анонимен

преди 3 седмици

И по-зле ще става. Февруари месец комари летяха у нас. Всички гадиники вече се размножават от месеци ,през които преди е имало зима

2

Вместо

преди 3 седмици

Да показвате гнусни снимки, подхванете институциите! Да се третират и селата и градовете срещу тази кръвожадна твар! Плаща се за за всичко, но не и заплахата от болести! Кърлежи, комари, бълхи, дървеници, токсични полетици, всичко да се унищожи

1

Вълканов

преди 3 седмици

итайте онези кметовет които не си вършат работата. След дъждовете, тревата избуява и иска косене.