167

Анонимен

преди 3 седмици

Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота."Любен Каравелов"Тъй нагло Лорда с мирен видсвой взгляд министерски исказа,и като същий злобен жидкъм нази пълен бе с умраза,и тъй цинически, без стид очите на света замаза...О, Англио, защо ли днесбездушен *** те управлява?"Иван Вазов - "Дизраели"

166

Анонимен

преди 3 седмици

Атеизмът /безбожието/ е чифутска болест..." - Фьодор Михайлович Достоевски, писател, ГЕНИЯТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО"Евреите в целия свят разрушават патриотизма и здравите основи на държавата." - княз Мобучуми Окума, японски учен и военен от XIX в

165

Анонимен

преди 3 седмици

"В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната във финансово отношение."- Бенджамин Франклин, /XVIII в./ американски учен и държавник

164

Анонимен

преди 3 седмици

Мария Терезия, австрийска императрица, 18 в.: "Аз не познавам по-страшна чума за държавата от еврейското племе."Гьоте: "Те имат вяра, която благославя ограбването на чужденците.""Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!" Император Наполеон Бонапарт, /из негова реч в Сената през 1806 г/

163

Анонимен

преди 3 седмици

По скоро дяволът може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин." - Мартин ЛутерВолтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука."

162

Анонимен

преди 3 седмици

Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ." - Мартин Лутер, църковен реформатор протестант

161

Анонимен

преди 3 седмици

Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят." - пророк Йеремия, /Бибилия, Йер. 4:22/"Евреите не се смесват с другите народи и гледат на тях като на врагове." - Диорид, в. сл. Хр."Те презират всичко, което е свято за нас и правят онова, което предизвиква отвращение у нас." - Тацит, римски историк, - в. сл. Хр.Мохамед: "Всички до един са мошеници.""Евреите се явяват заразена от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането." Джордано Бруно, италиански астроном, учен и философ, 16 в"Никога Слънцето не е огрявало народ по

160

ъ

преди 3 седмици

Да се молят на дебелия Кими. Може да им даде. Големи сме нещастници в тоя колективен Запад. Чудя се как още не са ни подпукали по-сериозно.

159

Бай Иван

преди 3 седмици

Умнокрасивите да си продават наследствените имоти на бабите си комунистки и да купуват въоръжение за държавата, все пак раздадоха нашето на територията покрайна

158

Анонимен

преди 3 седмици

Само Хизбула вече разполага с 120 000 ракети.Мъка,мъка и рев без да са яли бой.Ами ако ги започнат?Пази БОЖЕ,че и ние сме в тоя кюп.

157

Анонимен

преди 3 седмици

"Почти пълното унищожаване на иранските безпилотни самолети и ракети при удара срещу Израел е победа за израелските системи за противовъздушна отбрана (ПВО)"................А ако следващия път Иран изстреля безпилотници и ракети без официално да уведоми Израел? Нивото на пропагандата ви е като за дечица от основното.

156

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 седмици

Значи Израелската отбрана се е представила добре ! Аха-ха-ха, виц! При положение , че 70% от изтреляните 200 (ДВЕСТА, не триста) безпилотни самолети ( само това изтреля Иран) бяха свалени от ВВС на САЩ, Англия и Франция !

155

Анонимен

преди 3 седмици

Абе ще си доидем на базата.Сега като бяха толкова *** да ударят пак по Иран,колко ще им косва следващата защита половин милиард,един милиард.Интересно колко ще им пратят тоя път 200 ,300 или 500 .Не харесвам нито араби,нито евреи но всеки бабаит рано или късно си намира оправителя

154

Анонимен

преди 3 седмици

Един боекомплект за Пейтриът струва около милиард долара,а наркосите го изгърмяха като на сватба по една руска ракета при първото използване на Пейтриът,хахахаааа. С цялата си наглост Зе- наркоса призова Запада да му предаде всички Пейтриът по света. Муахахахахаааааа,как е кръвното тротинетки, скача ли,а?

153

читалище заря

преди 3 седмици

кисало ли е грозгето, госин гладен реактор

152

Олимпий Панов

преди 3 седмици

Абе кви ракети бе какви оръжия?мафия долна.Тез пари да се инвестират в просперитета на човечеството,а не в убийства на хиляди хора по света!

151

Пловдив

преди 3 седмици

Иначе,ЕС,ще помага мощно на Украйна,с молитви,лицемери и популисти,просто да се харесат на електората,но,тази година сбъркаха много.Здравей свободна Европа,вън американско влияние.

150

Анонимен

преди 3 седмици

Научихме си урока - с ракети за по 50 милиона всяка, прихващаме дронове за по 200 рубли и за да насмогнем - печатаме долари, което води до инфлация. Ама инфлацията е за бедните, така че няма проблеми.

149

Анонимен

преди 3 седмици

На Израел другите им сваляха ракетите и дроновете. Обаче после след време ПАК ще кажат "То ние самички!". И през 6 дневната война така се случва. Американците воюват заедно с тях, а после евреите викат "Ние се биехме сами срещу 6 държави!". Всичко това са някакви измишльотини, пускат се слухове за превъзходството на тия хора. За да ви на втълпят в главите те колко са умни и кадърни и всеможещи, а останалите хора, т.е. "гоите" колко са жaлки сравенено с тях.

148

Анонимен

преди 3 седмици

147, с доставка на собствен ход.