10

Наблюдател

преди 1 месец

За контрабанда без арест само парична гаранция или за милиони няма закони за кокошка няма прошка!Защо не промениха законите за корупция а шофьорите станаха най големите престъпници?Това е демокрацията който искахте ето ви я

9

Анонимен

преди 1 месец

По-строги закони и да не се дават купени книжки на такива които до вчера са карали каруци !

8

Анонимен

преди 1 месец

Значи, караш ненормално, щото си ненормалник, убиваш човек на пътя и те заплашват от 5 до 15 години затвор. Че и щял да признае вина убиецът, та може и да му се размине. Е затова ще има дълго да карат с превишена скорост и да си пускат клипчетата в соцмрежите героите.

7

Анонимен

преди 1 месец

Цирк отново. До 15 години затвор, но след споразумението ще получи 5 години максимално при общ режим. За справка убиеца на Милен Цветков, а пък таксиметровият шофьор, който блъсна жена с дете и го грозяха 5 години затвор, получи 200 лева глоба.

6

Анонимен

преди 1 месец

Нали се разбра че начовците са хрантутели местните шуробадженакорушветчийски младопенсиониращи се лапачи. Пускайте човечеца,той е много добър, вежлив,усмихва се.

5

ЛЕКО"" ЦЪР

преди 1 месец

СЪС ГОЛЯМА БЕЛА КЪЩА. ЩО Е ТО?!.ПО НАГЛИ СА И ОТ ПРАСЕТА НА КОПАНЯ. ЯВНО ПАРИ ИМА ТОЯ А ОНИЯ ОТ СЛЕДСТВИЕ СЪД ПРОКУРАТУРА БЕДНИЧКИ ГОРКИТЕ". А ТАКЪВ ДОБЪР ЧОВЕК БЕШЕФЕРАРИО СВЕТЛА МУ ПАМЕТ.

4

vs

преди 1 месец

Няма вероятност да се укрие, докато не разбер, че ще лежи 20 години! Както оня *** го търсите с всякъкви бюлетини 10 години! И БГ правосъдието е леко странно! За английският запалянко, за опит за убийство, 26 години! За убийство на дете на пешеходна пътека с 50 км превишаване на скоростта и алкохол в кръвта 9 години! Вие, съдиите, човешкия живот го имате за баничка и боза - ядеш, пиеш и бегаш! Искрено ви пожелавам някой алкохолик да помете ваш близък! Тогава ще запеете друга песен не.астници!

3

Анонимен

преди 1 месец

В лошите демокрации , след такова провинение , само след месец и почват да си почиват ефективно в някое затворническо помещение

2

Анонимен

преди 1 месец

Уха 5 месеца да определят каква е скоростта! Начи само още 20 години и ще има присъда!

1

Комвнтатор

преди 1 месец

Какво го мъдрите бе? Затвор до живот и това е. Феро го няма. Този няма място в обществото.