33

Пот

преди 4 седмици

Мирише на пот и риба.

32

Експерт

преди 4 седмици

Тегобите на т.нар. местни не са свързани с опазването на природата и културното наследство. Проблемът им е, че настъпва момент, в който вече не можеш да смъкнеш толкова много от туриста (навсякъде е пълно), а в същото време наемите се увеличават, защото това единствения устойчиво печеливш бизнес (хората трябва да спят все пак някъд). На всеки му е по-изгодно да дава ер би ен би, а за месечен наем съдират 5 кожи и местните страдат. Та всичко опира до пари, разбира се.

31

Anonimna

преди 4 седмици

А те искаха да ни правят Марс на Табла ли? :))) Принципно е достатъчно да мине едно куче под масата и да разбута пуловете :) Вижте "културното" интервю на посланика на Испания в България в dir.И съмнителната испанска фирма "Сублимейшън България" ЕООД.Ако се опитват да ни набутат Калина, не им я щем. Kenny G и Sax for sex, да оправим раждаемостта и накрая едно Мае Гери на принцесата и нема и да се свести от приземяването :))От на God-a, Гадинката или обратното :)

30

Анонимен

преди 4 седмици

Какво ли е съдържанието на амоняк във водата от снимката?

29

До Кравар Евроатлант

преди 4 седмици

Ти не си кравар, ти си теле за мръвка на краварите

28

Мисиркописател

преди 4 седмици

слънцегреене, както и тъпочетящ или неграмотнопишещ, мисиркокласифициране - все нови думи! Кой е казал, че българския език е беден? Великите писатели газдапикаят!

27

Кравар Евроатлантик

преди 4 седмици

Някой русофил да вземе да обясни на испанците, че Европа е фалирала и замръзнала, да спрат да си измислят такива туристически оплаквания.

26

Анонимен

преди 4 седмици

Проблемът идва от там че накрая не можеш да им вземеш парите. Лятото за да влезеш в който и да е голям музей/исторически паметник се чака с часове през това време туристът не харчи. Ако не е на някоя опашка, туристът само може да се шляе и да зяпа(всичко е претъпкано) - не харчи. И се стига до момента да се настанят евтинко някъде с храна от супера и пайдьом па дом.

25

Царевица мамули моля

преди 4 седмици

Ако един плажуващ се обърне на дясно . Всички се обръщат, като по команда . Полвеината са нудита.

24

Анонимен

преди 4 седмици

Само ограничената, нискоинтелигентна биомаса се бута на подобни места. Нормалните хора търсят по-спокойни и изолирани места за почивка.

23

Анонимен

преди 4 седмици

Топлите и солени водни маси се носят покрай западните брегове на европа и носят дъждове и мек климат за британските острови . Носят берекет и минерали. Носят жълт сняг по алпите .

22

Анонимен

преди 4 седмици

Само ги вижте на снимката. Един път надушат ли те, цялото овчо стадо се изсипва при теб.

21

Мисирки

преди 4 седмици

Испания е посетена от 85млн туристи-най-посещаваната страна в света, но само 44млн посещават морски курорти. Така, че стига с тия плажни снимки. Испания е страна с мега истоо, архитектура, храна и прочие. Истинсма държава, а не като това е, което живеете!

20

Анонимен

преди 4 седмици

САМО В АНГЛИЯ СЕ РАДВАТ НА СВРЪХТУРИЗЪМ, МИЛИОНИ ОТДИХАЮТ ПО БРЕГОВЕТЕ НА ТЕМЗА И НА ЕЗЕРОТО ЛОХ НЕС ХАХА

19

Анонимен

преди 4 седмици

ТОВА НА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

18

Петър

преди 4 седмици

Аз жинея в Северна Испания и тук почти няма туризъм,а тоя гольо дето казва ,че Испанзите без туризма са мъртви от глад зчаели ,ме едва 12% от БВП на Испания е от туризъм.

17

Къща на плажа

преди 4 седмици

А ковид де . Какво спокойно беше.

16

Джепчийка

преди 4 седмици

Ше работим на три смени. Два дена за държавата един ден за мен .

15

Петър

преди 4 седмици

България няма инфраструктура ,за такъв наплив от туристи.

14

Факт

преди 4 седмици

Криза е. Европейцете обедняват, явно, щом са се юрнали на почивки.