76

Лили

преди 1 седмица

За протокола: Канада, Китай, Австралия, Сащ, Хонконк са били колоний. Изводите всеки за себе си.

75

Анонимен

преди 1 седмица

Наиграл се е.

74

Карма

преди 1 седмица

От 10 години този пропагандираше омраза срещу САЩ и накрая си прибра плодовете на своя труд.Каква ирония на съдбата?!

73

Анонимен

преди 1 седмица

До руснак гледай си въшките в блатния клозрт не се бой Ние ще ви освободим русия и преди е капитулирала пред нас Може да повторим )))

72

Това казваме

преди 1 седмица

До Какво ще кажете .....Българин няма да реве на сръбски Гроб България и Косово с обща граница

71

руснак

преди 1 седмица

гледайте си турщалящката кочинка ве бъдещи обитатели на турски и израелски вилаети, гледайте си разбитите пътища, несъществуващото здравеопазване, прецаканото образование, социалната несправедливост, липсата на земеделие, стопанство, производства, и най вече най лошата демография в целия свят. русия я е имало и ще я има. единствената държава в света дето не е била колония на англосаксите. за вас не можем да кажем същото. този път няма да ви освобождаваме. теглете си..

70

Анонимен

преди 1 седмица

един комунист и върла ватенка по малко обезглавен и изнасилен познал руския мир да им пратим и копейкин

69

Анонимен

преди 1 седмица

Тривиалното зло - убит от пияни руски войници с обвинението, че е агент на НАТО.

68

Анонимен

преди 1 седмица

Борил се е за свобода ,ние закво бутнахме управлението на Тошо -щот не виждахме бъдещето си по този начини и кво получихме -колониална зависимост.35 години стигат искаме си обратно достоинството,кои му се ядът банани -да заминава за Африка или да смуче дедовия ми.И аиде да не ни обеснаваш какво е БРИКС-едни проценти от икономика,ресурси,световно производство и тн

67

Защитник

преди 1 седмица

Нека да видим за какво се е борил този човек.....1. Войната на путин срещу света вече доведе до близо половин милион убити и ранени. 2. Преди 2014г. руснаците имаха два пъти по големи пенсии и заплати от нашите,сега са два пъти по малки. 3. Преди 2014г. светът помагаше всячески на русия,сега русия е изолирана и разчита на демократичните държави...Китай,КНДР, Иран,Еритрея и Куба. 4. Над 2 милиона българи са пътували в Европа, а само една стотица в русия.....когато фактите говорят .......

66

Какво ще кажете

преди 1 седмица

за окупираната сръбска област Косово? Отсега нататък пред Косово да слага винаги думата окупирно

65

ь

преди 1 седмица

Браво

64

Анонимен

преди 1 седмица

Еми на 62 си е почетна възраст за военен.Земята да ти е пух

63

Нане

преди 1 седмица

Някои крави, като този и те са проумели, на кого е Историческата истина.... А тя е на страната на Русия.... краварски слуги.... ===)))

62

Стига глупости

преди 1 седмица

До Страшно е: Пак ли извади копи/пейста? Това си го публикувал досегапоне сто пъти.

61

Бай Дрън

преди 1 седмица

В събота извънредни ли ви плащат, козички? Няма ьа промениш мнението ни, козар, един си тук, пишеш по 10 поста и като се наложи се самолайкваш. Ама козар си и козар ще ритнеш камбаната.

60

Бай Дрън

преди 1 седмица

Оффф, стига с тия гллуппави коментари. Ставате смешни. Скоро имаше репортаж за един американец, сражавал се като наемник и в Сирия и на други места, не се сещам дали е той или не. Бог да го прости, както и всички загинали в Украйна, независимо на коя страна са се сражавали или просто са били на неподходящото място в неподходящия момент.

59

Хи хи

преди 1 седмица

Американ хироу, който е мачкал нацистки укро-тикви като пуканки !

58

Страшно е

преди 1 седмица

Да нападнеш държава 25 пъти по-малка като територия и да те спукат от бой. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга! Ахмат в тикток да ти помага! Еленовъд три години Киев да взима. Флагманът по дъното да лази. Валутата на една стинка да стане! 4 таджика хастара на Москва да обърнат. За Париж и Лондон да тръгнеш,до Белгород да стигнеш! Страшно е!

57

Анонимен

преди 1 седмица

Руските телеграм канали вече писаха, че руски военни са го "отвлекли" и след изтезания са го убили.