52

УкроВеликденТринити

преди 1 седмица

Украинско Великденско Тринити:изКалашникирeн-oтАтентатно-доПревратно!Анатема! Ако щесе самоубива щеизбегне гавраите с тялото му и отделните му вътрешни и външниОргани.>200 000 семейства на загинали и тежко ранени синове,братя,съпрузи и бащи не се чува какви ги мислят и говорят.Нощем се чуват как високооборотни шмиргели взимащи въртене от бензинови генератори вият заточващи ножове,брадви и тесли.СвинетеГиКлаха за Коледа?А?Кът га гепът са кво шгъ праат Сладурот?На моликулно брашно за ДнепроРибите?

51

ПВО е УКР-Подаграта

преди 1 седмица

на УКР ПВО се произнася ПиВО,Пиво в целият славянаки свят е Бира.Бира в ракиджийският славянски свят е урина-топла-змрадяща на пикоч и водеща до интензивно отлагане в кръвта на уриненатаКиселина, която е остновната причина и катализатор на болестта Подагра при която ставите на пръстите на краката се претриват от кристалите на уриненатаКиселина и причиняват ужасни болки и парене под пръстите.Демек ПВО е Подаграта на Укератките защото от Рус ракети им пари под краката и тичат ли тичат да се охлдят

50

Али Баба

преди 1 седмица

зеленски ти ***

49

Гошко

преди 1 седмица

А контраофанзивата ? Фалира ли вече Русия с БВП колкото Нидерландия?

48

Зеленко

преди 1 седмица

Зеленски вместо се самоубие се показва по Инстаграм, Туитър и т.н. ужасен клоун за който може да се направи най-психопатският филм. Човек убил милиони укропа пращайки ги на смърт в безмислени контраофанзиви и разни други идиотщини. Естествено клоунът не е сам и е активно подпомаган от САЩ които си тестват новите медикаменти, оръжия и пропаганда върху украинските войници.

47

Хахаха

преди 1 седмица

Няма ПВО която да е за забавление и за издържане на непрестанен обстрел и война. Това е едно милярдно удоволствие което служи за защита а не за интензивни бойни действия. Укритие сами са си виновни защото се хвалеха как сваляли дронове с ракети от Пейтриът. Това е все едно да се хвалиш, че в ново Ферари си качил беззъба и миризлива *** и си я закарал от Факултета до Шекер махала. Ама кво да се прави? Не е лесно да си *** Укроп и да си мислиш, че запада ще те храни а ти ще **** до безкрай.

46

Запознат

преди 1 седмица

След всяко "сваляне" на Кинжал ново ПВО? Ами Кинжала че е скъп, скъп е, ама тва е все едно кокошка за крава. Не са луди американците вече да хвърлят пари на вятъра. По-скоро ще помолят Путин да не използва кинжалите като сключат някоя *** краварска сделка зад гърба на Европа и затъналата като магаре в калчища Украйна. Украинците са просто играчки а украинките са пишокотрошачките на западна Европа след като изместиха българките и румънките.

45

тя

преди 1 седмица

Отврат? Докога бе ?

44

тя

преди 1 седмица

Тая мутра докога ще ни я показвате ?

43

Анонимен

преди 1 седмица

Този Незаконен президент вече ,има нужда от Бяло Знаме!!

42

Анонимен

преди 1 седмица

Българите призовават Вашингтон Европейския съюз за по-добри заплати ама никой не ги чува и ги гледат като кучета

41

V

преди 1 седмица

Веднъж продадеш ли си душата, връщане няма. Хиляди загинали хора заради този клоун и още толкова хиляди ще си заминат. Да гори в Ада!

40

Анонимен

преди 1 седмица

Този тип е неуспял актьор

39

Shark

преди 1 седмица

Ами да си я укрепва, какво само реве! Даже и краварите разбраха, че Укр губи тази война. Вече си имат други занимяния - Иран, Израел. Ще оставят Укр на доизживяване и като изгуби войната САЩ и Русия ще се споразумеят. Както винаги е било! потърпевши ще са основно украинците - хиляди загинали и съсипана държава и Европа, заради продажните управници на ЕС! Големите печеливши ще са пак САЩ и Русия!

38

--+

преди 1 седмица

Ей *** ти пак ли скимтиш.? Няма ли да излезеш от ролята на президент.?Време ти е ,не си ли напълни сметката клоун такъв.

37

Анонимен

преди 1 седмица

Хамериканците отдавна трябваше да сменят "слугата на народа" Зеленски, който освен да разпределя милиарди, за друго не става, и чиито рейтинг се срина поголовно. Той затова и разкара Залужни, баш човекът който разбираше от война в Украйна.

36

Анонимен

преди 1 седмица

МНС* трябва да се извини на Путин за заповедта за арест, в Германия бяха открити отвлечените деца.. Ръководителят на Националната полиция на Украйна Иван Виховски внезапно и неочаквано обяви вчера, че децата, за чието отвличане Украйна по-рано обвини Русия, са намерени . В Германия...

35

Хахаха

преди 1 седмица

Пейтриът "хвана" няколко Кинжала и айде трябва ни ПВО. Това вече две години. Ами ще им се даде ПВО и пак след няколко месеца ще е същия цирк.

34

OZZY

преди 1 седмица

На рождения ден на Шикелгрубер Сенатът на САЩ гласува 60 млрд. за Зелегрубер!Как е ,Ъ?

33

Анонимен

преди 1 седмица

Нас защо трябва да ни интересува от какво се нуждае Украйна,нямаме си други проблеми тук от сутрин до вечер ни занимават с тяхните нужди