24

Анонимен

преди 1 месец

39 За разлика от "Уесгингхаус" Путин обича да взривява това, което е построено с руско участие. Русия взриви "Северен поток" и превърна в пепел Украйна.

23

Анонимен

преди 1 месец

Искаха газ от Гърция, от Турция, от Азербайджа, от Алжир, от САЩ. И сега вече не искат. Кой искаше диверсификация? Десните оллигофрени от Дебей. Не слушайте вече десни олиггофрени, които бъркат и пипат и правят повреди в конституцията, законите, газопреноса. Те не искат и Балкански поток, а договорът е изгоден и печели. Защото печелел Путин. Не искаха Белене, защото струвал цели 5 милиарда, а по-изгоден бил на Уестингхаус само за 15 милиарда.

22

Реалист

преди 1 месец

До Анонимен А концесиите за златото ,кога !

21

Странно!

преди 1 месец

Защо тук се говори за предоговаряне на споразумението с Боташ, но никой не споменава за разследване на това престъпление и изпращане на престъпниците зад решетките! Вероятно и това ще стане, нека само се приключи войната в Украйна, ние сми търпеливи.

20

Sata NATO

преди 1 месец

Това на снимката не може да е Народно събрание, това е някакво квартално кино... Одеон или Влайкова, леко реновирани. Имам чувството, че секи момент на трибуната че излезне Гойко Митич черно-бел...

19

Анонимен

преди 1 месец

За съжаление, всяко предогонаряне е в ущърб на инициаторите, на предоговарянето. Това го дължим на ***, Радев и брокерите от ПП,ДБ, които стагнираха държавата с преврата, който извършиха и които мислят само за кариерите, лукса и властта, нежели за държавата.

18

Христо Христов

преди 1 месец

Мухаха, про'с'таците ПАК гласуват чужденци да ги управляват. Некадърно европеидно пле'ме!

17

Анонимен

преди 1 месец

Отговорност да се потърси от искащите диверсификация на доставките. Малтинчо Димитров, Делян Добрев, Киро, Асен. Направиха я, както с конституцията. Некадърници и десни дебилиоти.

16

ало ало

преди 1 месец

разбрахте ли бе, продажници, че без ВЕЛИКА РУСИЯ не може - в нейната земя е цялата менделеева таблица, а вие грухтите и лъжете народа с европейски измишльотини!

15

Анонимен

преди 1 месец

до 9 имаме балкански поток, ам не ни дават да го ползваме и южен да имахме щяхме да го спрем или да сме пак само транзит

14

анонимен келеш

преди 1 месец

Всичко друго е по приемливо само в България повече Руски ботуш да не стъпи:):):)

13

Анонимен

преди 1 месец

Радев се оказа един силно манипулируем кариерист.

12

Запознат

преди 1 месец

демократичен данък чертежи на сащ, ангарийка 1 милиона на ден за Ердоган, така е в демокрацията, бачкайте рая, че ще ви дигта данъците скоро ,че няма пари евроатлантическите партньори!

11

Анонимен

преди 1 месец

Cera eнeprийнитe cgeлkи и npoekти, noвeчe oт вcяkora ca чacт oт xибpиgнaтa reonoлитичecka вoйнa. Hиe cмe caмo neшka и тepeн в иrpaтa, и oтнacямe kъчoвe oт вcичkи cтpaни...

10

До луковитски щъркел

преди 1 месец

Румен Христов го подписа с участието на Радев,защото това беше негово служебно правителство.А Радев щеше да бори корупцияъа?

9

Анонимен

преди 1 месец

Ако бяхме построили "Южен поток". никакъв "Боташ" нямаше да ни е нужен.

8

Чефи Десков

преди 1 месец

Путин ще им потърси отговорсност, както потърси за крокус и за пробитата дамба която заля холопите.

7

"Боташ"

преди 1 месец

Са подписали този договор,точно защото е изгоден за тях.И сега ще го предоговорят,защото Делян фактурата казал така.

6

луковитски щъркел

преди 1 месец

РОСЕН ХРИСТОВ ГО ПОДПИСА, ЗАМЕРЯЙТЕ ГО С КАМЪНИ,

5

Ще стане

преди 1 месец

Подписали адски неизгоден договор и сега "на ти куклите,дай си ми парцалките".