24

Анонимен

преди 4 месеца

Мaлцинствата не искаха да се ваксинират навремето.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Само дето вече не са единични, а над 200 случая.

22

Ванката

преди 4 месеца

Винаги е имало единични случаи на болни от коклюш, нищо ново - просто сега ни заливат медиите с информация за всеки болен.

21

до 23

преди 4 месеца

след колко Бустера викаш - се получавало Имунитет?!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Ваксината не трае цял живот. Трябва явно реваксинация, щом като заради неваксинираните от махалата деца, сега ще пламнат всички.

19

Муахаха

преди 4 месеца

Кунчо 3тата Игла в Момента по ТВ-то: 60% от Заразените са Ваксинирани - значи Тая Ваксина, Същата като Оная - Ваксина - Очевадна ЮдеюСемитска Измама - за Пари, а това кой е Болен и кой е Здрав - си е явно чист късмет, а не въпрос на Ваксинация!

18

до дейвид айк

преди 4 месеца

Майтапчия!!! Вече никой, никъде не може да се скрие в съвремения Цифров и Дигитален свят. 90% от населението в Бг и Европа не знае как да се изхрани само. Понятие си нямаме от Земеделие и Животновъдство, а поне 50% няма да могат и печка да запалят! -))) (Аз, поне това мога)

17

Дейвид Айк къмробите

преди 4 месеца

Спасявайте се по планините и горите ,скоро се задава страшен глад СЗО ще направят нови локдауни от май/юни месец . Ротшилд е обявил , че новият локдаун ще е по китайският модел стреляне на месо и поне 10 години.Послепис- неочаквам робите потребители на ресторанти или молове да разберат тази информация , но има единици които ще се спасят.

16

рендетУ

преди 4 месеца

""""мъж на 20 години от Димитровград, който е със Завършен Имунизационен Цикъл. Пациентът от доста време е с кашлица"""" -------- Кофти, значи и ваксината не му е помагнала или е Нов Мутирал Щам?!

15

Хахахаха

преди 4 месеца

Не знаех, че бразилците от Брикс ги имунизират. Па макар и 20 годишен бразилец.

14

Пхахахахаааа

преди 4 месеца

Ако е ял куркума - нормално.

13

Кило

преди 4 месеца

Чист щам от бактерията Bordetella pertussis е изолиран през 1905 година от Жул Борде и Октав Женгу, които също разработват първата ваксина срещу болестта. През 1919 година Борде получава Нобелова награда за изследванията му свързани с имунитета. Геномът на бактерията е напълно разчетен през 2002 година.Това ли ни еволюцията в нашия *** съюз. Всеки може да си отреже *** , щот не е конфортен с него , ама ни морят болести с открити ваксини преди 100 години. Баа деградацията !

12

Значи Ваксините

преди 4 месеца

са Ала-Бала, само Съсиреците са Реални!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Ваксините отдавна не работят. Вирусите вече еволюират много бързо защото хората пътуват по целия свят и има бърз обмен. Процесите са ускорени по 100. Сега особено с тези бежанци от Африка и Изтока се получава невиждано досега междурасово смесване и тепърва ще се появяват невиждани досега супер вируси срещу които науката ще е безсилна да ги спре. Може да се появят дори болести които за часове поразяват милиони. Тези неща ги пише в старите книги и са предсказани отдавна.

10

Плашилото

преди 4 месеца

Анисия, Кой? ви плаща за тия фейк новини, да плашите хората? Тва сигурно е петата новина за коклюш за днес. Пускайте по 1-2 на ден, че бие на очи, че става тенденциозно.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Европейският съюз ни върна в 19 век и се появяват магарешка кашлица, чyмаа, холера, едра шарка, сифилис, проказа.

8

Анонимен

преди 4 месеца

"Става дума за мъж на 20 години от Димитровград, който е със завършен имунизационен цикъл"----------------А няколко статии по-надолу ни предупреждават, че всеки неваксиниран рискува да се зарази.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Първия случай на коклюш е на имунизиран. Поезия.

6

(+)

преди 4 месеца

Натресоха всякаква сво>лач ,от шалваристан и укропитеци неваксинирани да разнасят зарази .

5

Анонимен

преди 4 месеца

Каптализъм, глобализъм. Едно време много болести ги спираха на границата, сега сме много отворени и ни влиза всичко.