15

Анонимен

преди 4 месеца

Руските новинарски сайтове твърдят, че след операцията у Кейт отново открили рак и това налагало отстраняване на матката. Дано да я спасят женицата.

14

рендетУ

преди 4 месеца

Абе мани го ти тоя "принц", дано се излекува жената заради дечицата си! Нама значение - беден ли си или богат - без Майка е страшно!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Уилям е помогнал на много британци, много е състрадателен и грижовен като майка си , че за съпругата си ли няма да се грижи?! :)

12

Е това не е

преди 4 месеца

Ли в клетвата пред Бога. В болест и здаве?

11

Аз

преди 4 месеца

Някой ще ми обясни ли какво означава "кралски задължения"? Сериозно питам.

10

в Британският

преди 4 месеца

Парламент - всеки ден има Изслушвания за 100ците Хиляди повече Умрели в следсвие на КОВИД-Ваксинация, а тука в България е - Мълчание - типично за Бананова Република!

9

АНОНИМ

преди 4 месеца

Това не се ли обещава още при венчавката - да я подкрепя и закриля в добро и зло, в радост и беда, в здраве и болест.

8

Анонимен

преди 4 месеца

*** под тази новина направо счупиха тъпомерът

7

Анонимен

преди 4 месеца

Да се беше погрижил за нея преди да се ваксинира, сега вече е късно. Много мъже не могат да разберат отговорността да си глава на семейство и да убеждаваш всеки член в последствията от едно или друго действие. Той е постъпил напълно безотговорно като й е разрешил да се ваксинира. Какво ще направи сега след като стомната е счупена?

6

Не Знам

преди 4 месеца

как може да се Опитват да ни Убедят, че Човек дето не се знае още колко време му остава на тая Плоска Земя - стои затворен в Двореца и гледа в една Точка по цял ден! Вместо да използва по възможно най-добрият начин последните си дни - на това само много наивни може да се вържат - явно тая Кейт или Фазер-Ваксината я Ликвидира или дори по-лошо и се чудят как за Замажат положението!!

5

л0ш пр0р0к

преди 4 месеца

след някой и друг месец като е Удобен Момента, ще я Свалят от Леда и ще напишат новина: "Кейт Загуби Борбата с Рака" - а Истината - никога няма да се знае!

4

Има ли Ба Лъ Ци

преди 4 месеца

Още Останали дето да Вярват, че Принцеса Кейт е Жива?! от 5 месеца вече никой не я е виждал, а някакво Видео Пуснаха дето е ИИ-генерирано и то Очевадно!! плюс това сигурен съм - познавате хора с Рак - е никой от тях Не Изчезва, а дори напротив - гледа да оползотвори времето си!!

3

Анонимен

преди 4 месеца

Не е трудно да се "грижиш" за някого когато цялата държава ти поема разходите.

2

61

преди 4 месеца

Нека се грижи! Кво има да обещава?!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Щом трябва!