29

Анонимен

преди 3 седмици

Ей за това,Сърбия Никога Няма да влезе в НАТО!-:) Нищо и никой не е забравен!

28

Христо Христов

преди 3 седмици

До 23 Щом сега има подобни на ТЕБ неграмотни про'с'таци - определено не достатъчно! ПП. Не знам Червената армия да е избивала някого. Но за отделните случаи на мародерство са ги разстрелвали. Факт.

27

Анонимен

преди 3 седмици

А Русия се намеси в Украйна, за да прекрати жестоките репресии срещу хората в Донбас.

26

Анонимен

преди 3 седмици

В резултат от инцидента, България обявява че зони забранени за полети на НАТО са АЕЦ Козлодуй, химическите заводи в Девня и Враца, Нефтохим, Плама-Плевен, както и градските зони на София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и Плевен. [8]Руското външно министерство по повод на инцидента излиза с изявление, че така нареченото случайно падане на ракети на НАТО е повод за дълбока тревога.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Да я издумкат по Иван Костов, Петър Стоянов и Соллмон Паси. Ако някой не се сеща, да му напомня защо - По време на въздушните удари на НАТО срещу Югославия на 28 април 1999 г. около 22 ч. противорадарна ракета AGM-88 HARM поразява покрива на къща в кв. Горна баня в София.[1] Други 2 такива ракети падат над територията на страната край Брезник и Трън на 1 май 1999 г. Тогавашният президент на Република България Петър Стоянов излиза с лъжата че инцидентът е сръбска провокация към България

24

Анонимен

преди 3 седмици

Сърбите да вземат пример от нас ако искат да демонстрират модерни евролиберални ценности - в Пловидв вдигнахме паметник на Филип Македонски, който е опожарил града, в София - паметник на американските летци, дето са пускали касхх "балони с играчки" над София. Я нашите политици как се мазнят на запада, а не като сърбите - все си гледат интересите

23

anon

преди 3 седмици

До Христо Христов, а колко българи, при това цивилни жертви, е избила червената армия - окупаторка, бе руски бо*кл*ук?"" Да, кажи ни колко, другарю цивилизован евроатлантик, искаме да знаем.

22

Анонимен

преди 3 седмици

До 19, 1) Нищо отровно не е имало в американските ракети над Сърбия! 2) А руските ракети над Украйна са много екологично чисти, нали така?

21

Анонимен

преди 3 седмици

До Христо Христов, а колко българи, при това цивилни жертви, е избила червената армия - окупаторка, бе руски бо*кл*ук?

20

Анонимен

преди 3 седмици

Ако не им бяха създали изкуствената Югославия след ПСВ, щяха да се побират в един юмрук :)))

19

<><>

преди 3 седмици

Навсякъде се месят тия ....разбира се мислят се за господари на света ....изтровиха всичко включително и България ! Хвърлиха отровите си без да им пука че и съседни държави ще пострадат независимо дали са им "съюзници" или неутрални ....И някой да ги осъди ?

18

Анонимен

преди 3 седмици

Смешните сърби, никога не са били военна сила, но иначе голям го вадят уж :)))

17

Анонимен

преди 3 седмици

копейките пак за да се измъкнат почват да говорят не по темата а за друга война, типични партизани и ятаци крият се в храстите и крадат постоянно.

16

anon

преди 3 седмици

"Тъкмо сърболята да си спомнят ако не скъсат връзките с Расиа, какво ги чака". Доколкото си спомням тогава единствено Русия го защити. Но вие евроатлантиците помните колкото тези мухи, които живеят по два дена.

15

да

преди 3 седмици

сърбите никога няма да забравят "демократичните ценности" на щатите и НАТО!

14

Христо Христов

преди 3 седмици

Не знам дали уран е дошъл и към България, но знам, че 1944 година съюзниците ни от Великобритания (и САЩ) са пускали детски играчки - бомби над България.

13

Христо Христов

преди 3 седмици

Няма лошо новите поколения да си припомнят за "отбранителната" същност на НАТО.

12

КуКлус

преди 3 седмици

Миротворците САЩ не пожалиха и София ! За това им слугуваме ...още ни е шубе докато Сърбия явно не са агнета !

11

Вьзмутен

преди 3 седмици

Дано има господ - и летците сипали уран до нас пьрви са дали фираЗащото роднините ми вече ги няма а можеше днес да са живи и здрави

10

Анонимен

преди 3 седмици

Сърбия е най-враждебната държава на България след Освобождението, като с тях сме водили 4 войни (с Турция е само една), и сме загубили големи територии, пак заради тях, което не пречи на нашите продажни копейки постоянно да се обясняват в любов на сърбите! P.S. Ниш между другото, e част от това което сърбите са ни заграбили...