32

възмутен

преди 3 седмици

Пийте магарешко мляко

31

Анонимен

преди 3 седмици

За ковидо не се вапцахте, ама за коклюшо требе вакса...:))

30

Анонимен

преди 3 седмици

На този лъжлив *** кунчев има ли кой да му вярва след кови измамата ?

29

Анонимен

преди 3 седмици

Разбира се че трябва да се ваксинират децата. Да, има риск и от васкините, но процентно шанса да ти стане нещо е много по-малък отколкото да не се ваксинираш и да рискуваш да се заразиш с тежка болест. И не е казано че васкините 100% ще те предпазят, но поне ще изкараш болестта по-леко. Малкия (1-и клас) се зарази с коклюш февруари. Васкиниран е - кашля много, но нито е влизал в болница нито нищо. Единствения проблем беше че и лекарите толкова са виждали тази болест и трудно се усетиха какво е.

28

до 29

преди 3 седмици

а Именно - това е Единственият Документ, който може да Твърди - Причина за Смъртта!

27

Анонимен

преди 3 седмици

Ваксинирайте се, знаете при ковид 19 как беше. Без вакса не може.:))

26

Въпросче

преди 3 седмици

а какво Казва Аутопсията?!

25

IQ 3.14

преди 3 седмици

eдно време един с бела престилка разправяше че е ок да набиваме марули. сега всички 50 годишни са с тежки хронични или онкологични заболявания. положението е изyй гaщи

24

Анонимен

преди 3 седмици

"Аз например, не вярвам на ваксините. Те причиняват аутизъм." Каза Миглена, която е гледала, много видеа.

23

Анонимен

преди 3 седмици

Страх, страх и сами ще тичат да се ваксинират. Коклюш се лекува с антибиотик.:))

22

ай сиктир

преди 3 седмици

"Хората да се ваксинират навреме, защото имунизираните боледуват няколко години след ваксинирането, тъй като имунитетът постепенно спада, посочи д-р Кунчев". Спада му на Кунчев корнишона ми се струва. Тези хора майтапят ли се? Как досега не спадаше имунитета, а сега взе да спада?

21

До 19 - По същество

преди 3 седмици

Да беше прочел преди да се изкажеш!

20

Pffff

преди 3 седмици

Zatova v normalnite strani vaksinirat bremenite za tova zabolqvane! Na6te kakto vinagi spot!

19

По същество

преди 3 седмици

Ваксинациите за коклюш се правят малко след раждане. Сега тези деца дали не са били ваксинирани или ваксините са били калпави? Което и да е, някой трябва да бъде съден за убийство. Моето подозрение е, че родителите не са си ваксинирали децата. Т'ъпи антиваксъри.

18

Анонимен

преди 3 седмици

Долу ръцете от децата, пpecтъпник!

17

Анонимен

преди 3 седмици

Като писах коментар в предната статия, че това са роми, защо ме нападнаха така неистово... :))) Обявиха ме за некакъв не знам си какво :)))

16

3видаПЛАКАЛНИЦИвBG

преди 3 седмици

3 вида плакалници В БЪЛГАРИЯ : НЕДОВОЛНИ ОТ САЩ, НЕДОВОЛНИ ОТ ЕВРОПА, НЕДОВОЛНИ ОТ РУСИЯ, И ВСИЧКИ ЗАЕДНО НЕДОВОЛНИ ОТ НАСТОЯЩЕТО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО. ЗАРАДИ ТЯХ 4 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ОТИДОХА ДА РАБОТЯТ В НЕУВРЕДЕНИ УМСТВЕНО ДЪРЖАВИ.

15

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 седмици

Ще напомня нещо,което е важно за здравето на хората.Във време на война винаги наблюдавайте откъде пазаруват враговете Ви и пазарувайте от там. На Централният пазар в София ,например,има арабски и турски,Бони сефарадски магазини,в които зърнените храни и всички останали продукти са от първо качество. Разбира се,зеленчуци и плодове трябва да са Български.Ориз,боб,леща,плодове,зеленчуци трябва да бъдат мити добре с разтвор от качествена вода и сода бикарбонат.

14

Сър Пичук

преди 3 седмици

Тук пише 3дин и същ руски *** без Ъ в клавиатурата с различни имена. Толкова за русофили те в България. От 20 коментара 18 са на този индивид. Вижте, че пише Ь вместо Ъ, защото руснаците я нямат тази буква.

13

Анонимен

преди 3 седмици

До МдаМечтай си за 80лв. вече икат от 130лв нагоре за детски преглед и не могат да смогнат. Личните искат само за бележки да пишат. Почти няма здравна "система".