11

SS

преди 2 месеца

Общо взето,откачените ни закони относно самоотбраната и невъзможността на хората да притежават оръжие,е част от политиката на държавата да държи народа в подчинение.

10

SS

преди 2 месеца

Ако ви извадя нож и ви нападна,а вие извадите пистолет и ме гръмнете,ще сте превишили пределите на неизбежната отбрана. Трябва защитата да е адекватна на нападението. Тоест и вие да се отбраняване с нож.Но дори и да го направите вие не знаете нищо за боя с нож. И не владеете нито един стил. И няма как да знаете защото това е спец подготовка. И ще загубите.

9

=

преди 2 месеца

Предишната присъда беше уникална-15 рани нанесени с нож при неизбежна самоотбрана и то срещу невъоръжен човек. И оправдаване на убиеца. Колко ли е бил дебел ру.швета, та ***.ифотите в тоги да оправдаят очевадно убийство. То и 7 г. е малко за убийство, ама оправдание, е това е гьонсулатлък

8

SS

преди 2 месеца

Само в БГ и Росия съществува подобно идиотско понятие превишаване пределите на неизбежна отбрана . В дадена ситуация как да прецениш колко е допустимата физическа сила?

7

Анонимен

преди 2 месеца

7 години за любениците на Любка ли? Сигурен съм, че въпросната мадама е намерила кой да и ги мачка през това време.

6

Анонимен

преди 2 месеца

ххаха, на тоя дето утрепа М. Цветков му дадоха 9, а фуражката ръгал с ножа до откат и 7. Тотален популизъм и некадърност в съдебната система.

5

Анонимен

преди 2 месеца

От на Възраждане ценностните системи

4

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 1 Текстът се състои от изречения, които са доста тежки като конструкция. Затова е малко трудно да се разбере кой от двамата сбили се е бил полицай, тъй като и извършителят има чин. Трябва да се прочете два пъти, за да се разбере, че полицай е пострадал, защото е бил с жена, която е бивше гадже на военния. Поне аз така разбрах, прочитайки този кратък материал два пъти.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Вече сигурно е в Дубай човека. Па може и просот да е сменил кварталаи ЕГН-то.

2

анонимен

преди 2 месеца

да седиш затворен в затвор заради жена това е такава глупост че нямам думи

1

Анонимен

преди 2 месеца

ушев е ревнив, затуй е станал полицай