166

Хахаха

преди 2 месеца

Няма ве и тва е руска пропаганда. Шефа на ЦРУ също е рашист.

165

убийци !

преди 2 месеца

Я с помощ пак ще я загуби ,но ще убиват още руснаци ,което е целта ви !

164

Мухаха

преди 2 месеца

И без да съм шеф на ЦРУ мога да кажа - В момента в който Запада обяви край на помощите си за тая изпаднала и корумпирана Украйна , ТРИ СЕКУНДИ по късно Зеленски и министри ще са в Г образна стойка със смъкнати гащщи оддуппени в посока Кремъл. Атаките им с дронове ги правят американци, Оръжия и боеприпаси идват от Европа. ПАРИТЕ отпускани от САЩ са нужни да се плаща на западните "доброволци" - бивши и действащи военни които работят със западната техника. Интернета е от Мъск. Разузнаването от ЦРУ.

163

Я, па Я

преди 2 месеца

Докато съществува това изчадие Русия, мир на планетата няма да има. От наполеоново време светът се мъчи да ги спре и очовечи но не става. Тяхната цел е световно господство и колкото запада да не иска да воюва ще му се наложи, независимо дали Украйна ще победи или ще загуби. Руската *** няма да миряса. Народите в тая прогнила империя трябва да си получат независимостта и да се развиват според собствените си традиции и култура. Без да бъдат ограбвани от московската олигархия. Няма друг вариант...

162

Чери00

преди 2 месеца

Ех какво хубаво време настана!Цяла Европа и Америка се бият с една "загубена" Русия и нищо немогат да направят! Украинския народ це чуди как се е вързал на лъжите на запада и в наи скоро време ще видите големи изненади кога почнат да хвърчат главите на западняците!РУСИЯ И УКРАЙНА СА ЕДНО И ОПИТИТЕ НА ЗАПАДА ОТИДОХА НАПРАЗНО

161

Анонимен

преди 2 месеца

До 163. Нещо не ги виждам на бойното поле тези 20 милиона украинци мразен в червата руснаците.

160

Ееее

преди 2 месеца

На никой не съм длъжен. Стига ми бъркали в джобовете

159

Анонимен

преди 2 месеца

Пиши на кирилица бемалоумник. Никой не ти разбира маймуницата

158

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна загуби

157

Jojo

преди 2 месеца

Тръмпутин ще не ще, требе да полегне на оръжейното лоби. Както го е правил много пъти до сега. Откакто Владолф нападна укрите, икономиката яко движи напред заради военно-промишления сектор. По принцип се карат като куче и котка двете партии, но дойде ли време за гласуване на помощ за укрите са единни като стрелите на Кубрат. Естествено, че ще са единни. Нали требе старите оръжейни запаси от складовете да идат някъде. А къде? По главите на братюгите. Елементарно г-н Балкански

156

Анонимен

преди 2 месеца

С помоща загубата ще се отложи с няколко месеца. Още млади хора в земята... Ама като не са американци, на кой му дреме за украинците?

155

Юлиян

преди 2 месеца

Да ти отговоря.Нали можеш да четеш!ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА!

154

Да попитам

преди 2 месеца

Русофиляците защо вашия вожд се уплаши от един тенгриянски шаман , Габишев се казва та прати цяла армия да го арестува и вкара в лудницата . Само защото още преди да започне войната искаше да иде до Кремъл да му изгони демоните. Защо бе , сатаняги?

153

Анонимен

преди 2 месеца

До Да попитам 163. Неадекватна ти е питачката.

152

Да попитам

преди 2 месеца

Русофилските сатанисти какво ще правят ако асвабадителите ви сринат всичко в Украйна и победят? Какво ще правят с 20 милиона украинци които вече мразят в червата си руския мир? Ще ги избият планово в концлагери или депортират в Сибир както другия сатрап Сталин? Кажете бе?

151

Христо Христов

преди 2 месеца

Дано Русия локализира френските НАТО-вци в Харков и ги поздрави с КАБ-3000! Яма 25 на 25 метра за всички НАТО-вци!

150

Скъли

преди 2 месеца

Шът бе Млъкдър само ни излагашш

149

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 месеца

Тоз не е шеф, аз му разписвам отпуските.

148

Анонимен

преди 2 месеца

Добър ден шефе на войните вървете в ада

147

Анонимен

преди 2 месеца

А с прокси майдана и с прокси войната пак ще загуби, като победителите Русия и САЩ ще си я делнат и лапнат. Украйна никога няма да спечели от тази война. Печелят посочените две държави. Ние също губим. Както обикновено, независимо от изхода.