7

Анонимен

преди 1 месец

До ххх - Винаги е било така, приятел. Ако беше нормално, само любителите на гурмето щяха да го гледат. Той Гордън Рамзи, ако видиш как е в първите си прояви по телевизията, и как става все по-лош със всеки сезон на подобно шоу, като паралелно с това рейтинга скача, ще ти стане ясно, що за фарс е цялта работа. Бил съм в гурме кухни, работил съм, правил съм гафове - никой не ми е крещял с пълно гълво, никой не е удрял по масата, да хвърля чинии и прочие по мен ... Просто предаването е сбъркано.

6

Анонимен

преди 1 месец

Не го гледам

5

ххх

преди 1 месец

Този сезон е пълен провал. Досега никоя от титлуваните готвачи не показа класа. За мен единствените които готвят са гостите шеф готвачи за майсторският клас. Останалите са сбирщина в която всеки претендира че е най добрият. Да не говорим за възпитанието и езика който ползват при скандалите. Този сезон е по скоро МОРЕ ОТ ЛЮБОВ но не и кулинарско шоу. Всеки епизод ни навират Димитър и Симона а тя вече доби кураж че е харесвана и става нахална. Техните отношения най-малко ни интелесуват.

4

ддд

преди 1 месец

Тия дето хейтват за какво пишат след като не ги интересува или и те тайно го гледат

3

Анонимен

преди 1 месец

Това предаване е за психично болните ...

2

Анонимен

преди 1 месец

Изобщо не знам за какво е тази статия, кои са тези готвачи и защо да е важно кой кого сменил. В някакъв ресторант ли работят.

1

Анонимен

преди 1 месец

га е симона или радева е за затвора