68

Банкеръ

преди 1 седмица

*** имат най мирната религия.За тях останалите са Гои.Срещу тях обаче са хашишини с бомби на кръста.

67

Ако

преди 1 седмица

светът е разделен на няколко религиозни свята/,защо най-проблематичния свят, е мюсюлманския?Защо мюсюлманския свят врагува с всички останали?От отговора на тези въпроси,ще си отговорите какво представлява религията ислям.Преди години попитах позна:"Ти от коя общност си? От най-хубвата-мюсюлманската"-отговори той."Защо човешкия живот не знначи нищо" попитах аз?"Ами,такива сме" отговори той.Гледах го,и немеех.И този човек е п-о.м.а-к,роден в българия,просто предците му са приели исляма.

66

Анонимен

преди 1 седмица

Проблемът на Иран не са оръжията, а талибаните на власт. 70% от иранците живеят с омраза към джихадистите аятоласи, ама ония бесят по 1000 човека годишно, ритат бременните иранки в главите и коремите, че леко им се килнало фереджето и рано или късно, там ще избухне вътрешна бомба. Все още са живи иранците, които помнят късите поли от 70те, бирата на плажа и светския живот.

65

Анонимен

преди 1 седмица

Само Тръмп ще оправи и джихадистите, и брадатите козли, и украинските контранастъпатели:))

64

Анонимен

преди 1 седмица

Накратко Иран може да настъпи хлебарката.

63

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Два, единият е на Радев, а другият няма части.

62

интересен въпрос

преди 1 седмица

Израел има 612 бойни самолета, а Иран 551. А колко бойни самолета имаме ние?

61

Анонимен

преди 1 седмица

Според мен е напълно излишно да се разглежда воената мощ на двете държави,поради проста причина,че нямат сухопътна границата.А само чрез авиация и ракети война не се печели.Резултата ще е само хиляди жертвите и огромни разрушения за двете страни.Докато не стъпил"кашик"в територията няма как войната да е спечеленаВъздушен десант е възможност но е и голям риск за атакуващия,понеже няма да има резерви на територията,което го обруича на не успех,особено ако страната в която е извършен има потенциал

60

Grater

преди 1 седмица

До рендетУThe winner takeS it all ...

59

Анонимен

преди 1 седмица

Международното положение на Израел е ясноНе е ясно вътрешното им положение.И в Иран не е цвете,но и там,както и в Израел, гвардейците удържат положението и диктуват правилата.На Нетаняхо целта е да се разшири територията на Израел,като се залечи Палестина заедно с палестинцитеНа Хумейни целта е да запази Ислямската революция и да превърне Иран в център наИслямаЗатова ще се стреми да удържи всеки натиск и отвън не само отвътреИ до сега е успявалА вИзраел деградацията сега започва заради войната

58

Анонимен

преди 1 седмица

А ако нямаше тия железни куполи дронове и всякаква военна техника колко хора щяха да живеят нормален живот без глад и мизерия целия народ щеше да е нахранен с тия пари

57

Анонимен

преди 1 седмица

Ако ФАЩ и НАТО не подкрепяше Израел , тази измислена държава нямаше да я има отдавна! Стигне ли се до конфликт, ще е много важно Иран дали има подкрепа от други държави и колко. Ако всички държави в Близкия изток се обединят , НАТО и Израел може и да не спечелят тази война. Особено ако Русия приключи скоро с Украйна....Иначе Пакистан официално е заявявал много пъти ,че ще защити Иран при ядрен удар от Израел

56

Ту 22 МЗ

преди 1 седмица

Снощи срещнах УК Драгон фаер.....

55

рендетУ

преди 1 седмица

Победителят, бе, това е Факторът, който определя кой е с по-голям, по-корав и по-д:::бел!!! Победителят пише историята и the Winner take it all!!!! -))))

54

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

До 44! Всички кореняци европейци сме АШКЕНАЗИМ,тоест потомци на Ноевият Син Яфет,който е и истинският Бог Яхве(т). Приеми,че някога сме били Богове,какъвто е случаят с последният Бог Дионисий. Няма генетична разлика между АШКЕНАЗ и АШКЕНАЗ.Има разлика между АШКЕНАЗИМ и СЕФАРАДИМ . Тоест Ашкеназите в Израел ,без значение от къде са,са Българи и потомци на Българските Свети Канове с титла АЗЪ КАНЪ АЗЪ,сиреч АШКЕНАЗ. Приятна вечер,44!

53

Анонимен

преди 1 седмица

Впечатляваща им е пропагандата за военната им мощ на иранците, то балистични ракети всякакви видове, то дронове... :))) Може би е само пропаганда, знам ли :))

52

Sata NATO

преди 1 седмица

Аз от Иран съм виждал само фурми и дронове "моторетки". Изглежда всички в Иран са заети да произвеждат само това.

51

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Има само един мерител на бойната мощ и това е ТЕХНОЛОГИЯТА. Технологията,за да я има,е нужно да има СВОБОДА,благодарение на която научният запек е абсолютно невъзможен..Мисля,че съм ясен поне в голяма степен с това определение. Да,Израел е Творчески Народ,който има Технология. В Израел никой не се молитва в пет часът ,когато даден проект е за довършване. Конкретно! В Израел има невероятно оръжие,измеримо с качество,а не с количество,както е в Иран. Дори и в САЩ няма такова оръжие,като в Израел.

50

ДЖО БАЙДЪН

преди 1 седмица

ИЗБЕРЕТЕ МЕ ОТНОВО ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ФЪЩ И ВИ ОБЕЩАВАМ ПРЕЗ ВТОРИЯ СИ МАНДАТ ДА СВАЛЯ РЕЖИМА В ИРАН!

49

Анонимен

преди 1 седмица

А докаде стигна контраофанзивата на Зелята и нато ? Върнаха ли си Крим ?