53

Анонимен

преди 1 месец

Някои са с единия крак за затвора. С дугия за гроба.

52

Анонимен

преди 1 месец

С единия крак сме в гроба.

51

Анонимен

преди 1 месец

А с другия крак сме в гроба.

50

Олимпий Панов

преди 1 месец

Тоз няма ли кой да го гръмне-арменски идал

49

Питам само

преди 1 месец

Лево, Юда се е продал за 30 сребърника, ти за колко, та лаеш за евраци и зони ? Ама Юда знаеш как завърши, дано се осъзнаеш!

48

Анонимен

преди 1 месец

3 вида плакалници В БЪЛГАРИЯ : НЕДОВОЛНИ ОТ САЩ, НЕДОВОЛНИ ОТ ЕВРОПА, НЕДОВОЛНИ ОТ РУСИЯ, И ВСИЧКИ ЗАЕДНО НЕДОВОЛНИ ОТ НАСТОЯЩЕТО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО. ЗАРАДИ ТЯХ 4 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ОТИДОХА ДА РАБОТЯТ В НЕУВРЕДЕНИ УМСТВЕНО ДЪРЖАВИ.

47

Мдааа

преди 1 месец

С двата крака бяхме в римската империя, във византийско владичество 200год , 500год под османско робство, във всички войни влязохме в съюз уж с побеждаващите, СССР ни взе под опека, да коментираме ли има ли ги тези империи и победиха ли съюзниците ни в световните войни, за СССР се знае. Сега, днес сме с двата крака в ЕС, НАТО и с единия крак сме в еврозоната и Шенген, почти сме под опеката на САЩ да се сещат ли какъв им е хала и какво ги чака?!? Ние сме проклятието на всеки закачил се с нас!

46

Хахаха

преди 1 месец

С единия крак сме ....на едно друго, скръбно място...за съжаление. И докато политиците продължават да държат държавата с другия крак в Азия, разбирай с Русия, скоро ще бъдем погребани като нация.

45

ъ

преди 1 месец

Дърт *** - назначен милионер. И пенсия и заплата влачи. Все акъли ръси и за него кризи няма, щото му дават да крадва.

44

До 21

преди 1 месец

Цитирам: "И да преименуваме Левски на Евроски. Англо-саксонците ни унищожават и медиите канят само няколко експерти от сороските НПО-та като Отворено общество и тн , а половината от народа спи - другата половина се радва на новото робство."Такива няма нужда някой да ги унищожава, и няма кой да ги освободи от робство. То си е в тях.

43

Изклатен демократ

преди 1 месец

крайно време е тоя ялов съюз ЕС да се разпадне! Нищо добро не ни донесе, както и НАТО - след 20 години в нато още караме Латвии в армията и стреляме с 65-годишни АК 47 от СССР! ХАХАХАХАХАХ

42

Краси Петрофф

преди 1 месец

хампарци, с единия крак си при Галя от посолството, която ти дава инструкциите всеки ден да се развяваш по студията и медиите и да облъчваш хората! Няма да стане, по-добре *** в театъра да дублираш Кръстю Лафазанов!

41

До 38 , Валя

преди 1 месец

Нормалните хора говорят нормално, разбираемо и възпитано! Ненормалните крещят истерично като ония *** кокорчо и за тях си има специални институции в които да бъдат въдворени :)

40

Тояга

преди 1 месец

За такива като Левон само яка тояга по наглите кратуни! И с двата крака в гроба да се мятат! Ненужна *** и шрот са хора като този соросоиден екземпляр!

39

Шабиха

преди 1 месец

Арменеца с единия крак в гроба, ега стъпи и с другия крак в него.

38

Валя

преди 1 месец

Крайно време е всички нормални хора да изкрещят високо и да спрат всички не Нормалници които искат да спрат европейското развитие на България.Крайно време е Копейкин и копейковци и Волгин да вървят по дяволите.

37

Анонимен

преди 1 месец

Абе незнам къде сме с единия крак, ама знам че и с двата крака сме в батака!

36

Уау

преди 1 месец

Левове, ти нямаше ли три крака бре? А с другите два кога ще влезнеш?

35

ИВАНОВА

преди 1 месец

До OrwellКато че ли Дания не е богата държава като не е в еврозоната- съвсем за *** ни взеха !

34

ПЕНКО

преди 1 месец

ХИТЪРМЯУЦ ЯН БИБИЯН --НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ С ТРИ КРАКА !!! ТРЕТИЯТ НИ КРАК Е ЗА ТЕБ И ДРУГИТЕ АР....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!