47

рендетУ

преди 4 месеца

Обезлюдяването на Бг със страшна скорост!!! Почти съм убеден, че сме пресекли "Точката на Бифуркация" и връщане назад няма! След 25 -35 години ще изчезнем като Бг държава, освен ако не стане някакво Чудо!!!

46

Когато

преди 4 месеца

Една държава се управлява от всякакъв род престъпници, то всичко е риск и тя се превръща в територия.

45

Anonimna

преди 4 месеца

Доста е скучно напоследък в България. И в електронните медии също. Опасявам се да не *** от скука. Ама, аре, да не ви занимавам. Дори на Boyz II Man не им се пее в тази държава :)

44

Спас

преди 4 месеца

В основата е природната у.недостатъчност и вродения зъл нрав които преобладават особено след като изгониха по-умните.В 21 в. народи които обичат Слави и Азис и простотиите им, и да слушаш чалгагата е недопустимо.Такива народи не оцеляват.Вече българи продадоха територията и масово я заселиха едни други особено по морето.

43

ФАКТ

преди 4 месеца

Случайно създадена държава от амбициите на Руската империя за излас на босфора. Ужасяващо шарен етнически състав.Никакви човешки ценности. Няма обединяваща идея. Всички престъпления в ЕС са със замесени нашенци. Случая за източване на соц. с-сма в ганглия. Може би е бил прав Чърчил за презрението с което се е изказвал за нас. Най обединяващата ни черта е омразата ни един към друг. Радой Ралин най добре ни е описал в единствено коплетче. Също и Алеко Костадинов.

42

учЕн

преди 4 месеца

най бързоизчезващата нация в света. от 9 мелеона на 5 мелеона на хартия, 3 от които са от индустаня и на които ще им стоварват по 80 хиляди мургавелковци с белезници от синовете на меркел дето хептен за нищо не стават. те и жените ни едни такива гледат да запазят нацията и се женят за първия чирнилку или арапунгел дето им го подаде. какъв ли е рискът... ми никакъв какъв да е, след 10 години няма да ни има на картата на света за това рискове няма.

41

rambaldievskievich

преди 4 месеца

До Анонимен 36: А т. н. челен съветски опит, който неотклонно и чинно следвахме, докъде ни доведе? А? До сияйни върхове ли? 'баси!...

40

Съвсем в стила на

преди 4 месеца

съвременната българска нАука! Вместо да откроят причините, а след това да прогнозират какви ще са последствията от тях, те пророкуват какво можело да се случи. Само че в науката най-напред се пита "Защо?" и чак след това се отговаря на въпроса "Какво?" (първо се пита защо се случва нещо и след това се анализира какви биха могли да са последствията от това нещо). В момента имаме калпава икономика и неоправдано ниски доходи. Навсякъде по света съчетанието на тези две неща има за резултат корупция.

39

Реалността

преди 4 месеца

Кражбата/корупцията ни е национален спорт...

38

3 задачи,не 10 риска

преди 4 месеца

1. Стабилна икономика; 2. Актуализирани и стриктно прилагани закони; 3. Нормални заплати. Това са трите задачи, които стоят пред България. Ако ги реши, така наречените основни рискове сами ще изчезнат.

37

Първият и най-голям

преди 4 месеца

Риск е ЕВРОФАШИСТКАТА ВАЛУТА!!! НЯМАШ ПАРИ СТАВАШ РОБ ДО ГРОБ НА ЕВРОАТЛАТИЦИ И ЕВРЕИ!!! НИКОЙ НЕ ИНФОРМИРА НАРОДА,ЧЕ 2027 СТАВА ДИГИТАЛНО ЕВРО И ПАРИТЕ ВИ ЩЕ СИ ГИ ХАРЧИТЕ НО С ПРАВИЛА!!!

36

Изгрев

преди 4 месеца

България е тук на собствената си земя, собственост на българи . Земята е платена със кръвта на предците ни и не се продава . Въпреки *** през последните 600 години , България я има и ще я има. Демографския проблем го има и в Италия, и в Англия. България може да бъде 3-4 милиона човека, но качествени. Повече не са и нужни . Пари има в България за 1000 години напред стига да има умни хора да ги управляват.

35

Анонимен

преди 4 месеца

До това води ЕС - разпад, бедност и деградация

34

Анонимен

преди 4 месеца

Постоянно питам :Защо в България имаме , национален празник на ''НЕЗАВИСИМОСТТА'' , и явно , никой не знае !

33

Анонимен

преди 4 месеца

НС е показателен , какъв е народа в Бг !

32

Анонимен

преди 4 месеца

Само с материалния стандарт нямаме проблеми

31

Анонимен

преди 4 месеца

ГАЛЯ от пУ..твото :Следва , България военна американска база , БЕЗ НАСЕЛЕНИЕ !Няма защо да се а-бите излишно !

30

Само в Бг --34г. !

преди 4 месеца

Не се ли знае :България има минало и настояще , НО НЕ И БЪДЕЩЕ !

29

28

преди 4 месеца

България ще бъде трансформирана!

28

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо Христов Е ако ги хванел за робо моби, става е!