9

Дървен Шоп

преди 1 месец

Макар и късно ще има възмездие за Перущица и Батак и Ст. Загора !!!

8

Марсианец

преди 1 месец

До 7. Наводнения дървенията оцелявали ?Няма но вечно в физическият свят

7

до 5

преди 1 месец

В Япония строят по специална технология наречена миядайку - дървени конструкции, които се захващат само с жлебове, без лепило, пирони и видии. Това позволява на конструкцията леко да се огъва и усуква без да се нарушава здравината. Затова имат дървени храмове на над 1000 години, които са оцеляли стотици земетресения.

6

Анонимен

преди 1 месец

Предпочитам тези средства, които се хвърлиха за военна и материална помощ на нацистката хунта в Киев и курортистите на черноморието, да се бяха отделили като средства за хуманитарна помощ на нашите съседи от Турция.

5

Марсианеца

преди 1 месец

Бай Радо не трябва да се ходи чак до Япония , а просто да не се живее в квадрат на 50 етажа , в прекрасните мегаполиси!Навремето по горите и планините както са живяли така и пак ще живеят , за разлика от милярдите които ще загинат , някои си строят специални бункери

4

Радослав

преди 1 месец

Май е крайно време Турция да направи държавна програма в която инжинери и архитекти да бъдат пратени да учат в Япония, учители да отидат да видят как учителите там учат децата за реакция при земетресение, а екипите за реакция да отидат на обмяна на опит. Това мисля,че ще са най добре вложените пари в историята на Турция.

3

Анонимен

преди 1 месец

Малко е

2

Кърджали

преди 1 месец

До Анонимен Ами да не забравиш кой те опазил като племе от изчезване цели 550 години. Бау *** най великият РОП на Балканите.

1

Анонимен

преди 1 месец

А какво ни интересува това нас нормалните хора