16

Тралала

преди 1 месец

Болни мозъци

15

Пешеходец

преди 1 месец

Нека първо да оправят градския транспорт за да могат хората да разчитат на него и да слязат от колите си. Има европейски столици от които можем да се поучим.

14

Анонимен

преди 1 месец

грешката беше, че направиха бул. Витоша пешеходен. Това е ясно за всеки, който е живял там по времето когато ртам се движеха трамваи. Грешка е и че спряха трамвая в подлеза на НДК. Вярно е, че преди много години (до 1969) по Стамболийски се е движел трамвай, но сега и пак да го пуснат, това няма да поправи другите две грешки.

13

Анонимен

преди 1 месец

Всички хора, дошли от село са на "Витошка"! Всички!

12

Таратор

преди 1 месец

До НаблюдателЗатварянето на бул Витоша беше най голямата грешка!Няма места за паркиране затворени вътрешно квартални улици от собственици и клиенти на заведенията която е УЖ пешеходна ама е Търговска !Глупости на търкалета. Затварянето на Витошка беше прекрасна идея. Ако носталгията те е ударила, потърси малко снимки в нета на какво е приличала тази улица, докато има трамвай и коли по нея :D Страшна мизерия беше.

11

!!!

преди 1 месец

Това е една от най-глупавите идеи, които съм чувал :D Наистина май после ще трябва някой да спасява София от "Спаси София" :D

10

Анонимен

преди 1 месец

Пл.Възраждане - Пл.Македония - Пл.Св.Неделя съществува отдавна. Не знам какво искат тези!

9

Спаси София от Спаси

преди 1 месец

София... къде баш ще го тури тоя трамвай в участъка?! Тоя е абсолютно ***!Ще стане ад и за автомобилите и за живеещите там, а завоя наляво по бул.Христо Ботев вече ще бъде абсолютно невъзможен. Тоя трябва да го обесят!

8

Анонимен

преди 1 месец

Спаси София да слязат малко от колите си и да ходят малко да попътуват с прословутия градски транспорт, вместо да дрънкат врели некипели по медиите. Днес разтояние, което се минава за 15-20 мин с кола в час пик, с невероятния, хипер иновативен градски транспорт го пътувах 55 мин. След тоя фарс, няма сила, която да ме убеди, че трябвало да ползвам градски транспорт.

7

Анонимен

преди 1 месец

Малко бой изядоха тези онзи ден, трябва на бъде напляскана главната госпожица от Смучи София за да мирясат

6

Наблюдател

преди 1 месец

Затварянето на бул Витоша беше най голямата грешка!Няма места за паркиране затворени вътрешно квартални улици от собственици и клиенти на заведенията която е УЖ пешеходна ама е Търговска !Препълнени кофи със *** е до това доведе затварянето на пешеходната зона където няма велоалея!Това е поредното Безумие !

5

Анонимен

преди 1 месец

Мало умен пее далл... Колкото повече трамваи, толкова повече задръствания! Убийте го тоя из род!

4

Анонимен

преди 1 месец

През пл.Македоншя!

3

вгз

преди 1 месец

Бул. Стамболийски не може да си позволи трамвайни релси. И в момента е претоварен.

2

Анонимен

преди 1 месец

Това е епохално постижение, спестява едни 500 м пеша!

1

Анонимен

преди 1 месец

Т. е. да очакваме в скоро време да затворят и разкопаят булеварда! Всичко Мара втасала, оправихме дупките по пътища и тротоари и опряхме до това!