72

Анонимен

преди 4 седмици

Ами от ковид насам хлябът съвсем се е влошил, безвкусен и неструващ, кифлите и др подобни също. Нещо нивите технологии или изисквания са доста зле. Повечето хора си правят домашен хляб.

71

Анонимен

преди 4 седмици

Измислени специалисти по храненето, уж диетолози, лъжат хората с продуктите, тяхното готвене и консумирането им. Начи, кое е полезно и кое не е. Донка Байкова? И др. т.н. Ако отидеш в поликлиниката, има ли диетолог, дето за 10 м. ще те посъветва как да свалиш кила дето лекомислено си натрупал за 5г. Няма. От 90 г. насам здравословното хранене е тема, какво да ядеш и пиеш и да си безсмъртен. Бял или чер хляб, боб или агнешко бутче. Една кака вчера изби рибата, че домат и краст. са несъвместими.

70

Анонимен

преди 4 седмици

Между другото, това на снимката ми прилича на питка с картофено пюре и лук от пекарната на Lidl.

69

Тенгри кан

преди 4 седмици

Кратуни, навремето по социализма, никой не ни казваше, че белият хляб е отровен;))) В хелбозавода прайха едни франзели, мммммм си оближеш пръстите, слагаха ги да поизситнат на едни железни палети. Еж, еж... Па, за баници и кифли, д ане говорим, еш, ешшш. И кат дойд еморкацията с апояви Мария Манолева и почна са води по акъл ан Лидия Ковачева: глад, глад, сурови зеленчуци, никкъф леп;))) От ярмата з апрасеят поянахме д апрай леп,а типовият го едеха само болните, тогава;)))

68

Анонимен

преди 4 седмици

Хляба е отрова. Една от причините за експлоадиралия метаболичен синдром (всички "модерни" болести, като диабет, рак и т.н.) през последните 30-40 години. Захарта и рафинираните въглехидрати бавно но сигурно убиват едно 70% от населението на Земята. Замяната с месо от здравословни животни е най-доброто което може да се направи.

67

дедко

преди 4 седмици

ами... то вече няма истински хляб и истинско кисело мляко, пък алкохола си е същият (имам предвид домашния алкохол).

66

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 30 - "...Дано комунистическите интриги довели до падането на правителството да ударят вече на камък и след изборите отново коалицията вземе управлението в ръцете си." Абе тука илитерати с конкурс ли ви набират??? Точно интригите в сглобката/заварката/ докараха до падането на Правителството!!! И такива като теб пак искат същата сглобка/заварка/! Явно яко си се нагушил за тези девет месеца!

65

Олимпий Панов

преди 4 седмици

- вода докато все още е достъпна!

64

Батка

преди 4 седмици

Е то зависи и какъв хляб. По принцип българския хляб не е много качествен особено тоя дето е по 2лв. А и като цяло от хляба няма особен смисъл освен ако не е гарниран със суджyк или пържола.

63

Анонимен

преди 4 седмици

Нито съм спрял хляба, нито имам намерение да му намалявам консумацията. Все още не съм обърнал резбата.

62

Програмист на 4 бона

преди 4 седмици

Аз ям кренвирши и салата с боб и пърдяя по цял ден в офиса

61

Анонимен

преди 4 седмици

Нито съм спрял хляба, нито имам намерение да му намалявам консумацията заради безглутеновите ви глупости. Все още не съм обърнал резбата

60

Анонимен

преди 4 седмици

Ето, ПП-то и ДБ-то значи са ни вдигнали стандарта.

59

Теди

преди 4 седмици

НАЙ-ДОБРЕ Е НА ПРОМОЦИИ 20 30 50 70 ПРОЦЕНТА ОТ РЕДОВНАТА ЦЕНА ИЛИ 2 НА ЦЕНАТА НА ЕДНА

58

Анонимен

преди 4 седмици

А ПП-тата и ДБ-тата ядиха на Боко наденицата с майонеза

57

Четвъртък малъкпетък

преди 4 седмици

Ми значи...наздраве.

56

Анонимен

преди 4 седмици

До Иван И аз обичам готвено зеле с ориз, не си сбъркал, даже ми възбуди апетита с това нещо :)) Сложи и едни пилешки бутчета към тях, малко гъби и си шест отвсякъде :))

55

Анонимен

преди 4 седмици

До 53 - И на коя година от съществуането си на тази земя го осъзна това?

54

Какво ще рече 90%

преди 4 седмици

от домакинствата живеят в собствено жилище? А къде се продават тия имоти, щом 4% живеят под наем?

53

Анонимен

преди 4 седмици

Иван, ти вече си се напил. Какви са тия руски манджи ориз със зеле?