19

Анонимен

преди 1 месец

Гледайте да не ви атакува с самолети и танкове само и тогава гастите сте се напълнят

18

Анонимен

преди 1 месец

Съюзник с фашистката Германия естествено

17

Анонимен

преди 1 месец

Някоя дебела угоена свинка ще стане милионер на наш гръб.

16

555

преди 1 месец

Аха , сиреч треБве да се плаща вече - честито на съседите !

15

Анонимен

преди 1 месец

Вие няма да давате вода нито на брата ви ,на гърците ли сте давате.,?Освен че сте неграмотни и не знаете че когато една река минава от две страни ,право на водата имат и двете страни..има комплекси ясно е но чак толкова?

14

Анонимен

преди 1 месец

По протежението на реката да се построят десетки язовири и да се развива Българското земеделие. Гърците да се спасяват. Не си спомням да сме видели нещои добро от тях.

13

Анонимен

преди 1 месец

Не, не, българските фашисти не са загубили войната, ами руснаците дошли и те не могли да останат на власт още 40 години, като Франко. Лилито Вили ще ви обясни.

12

Анонимен

преди 1 месец

Ще дадат някой и друг милион на подкупниците, които са ни на власт да подпишат 100 годишна безплатна "концесия", а на останалите средден пръст от разните панайотаджии да ви се хилят в лицето и да ви обиждат без последствия!

11

Анонимен

преди 1 месец

Вие пък... да продължим да им даваме вода на гърците, те са си свикнали. Сега въпроса е те какво ще ни дават срещу тая вода? Маслини? Злато? Кеш? Отворени сме за предложения.

10

Анонимен

преди 1 месец

Никаква вода! От 80 години смучат. Да си обезсоляват от бившето българско море там!

9

61

преди 1 месец

Ами то е много ясно какво трябва да се направи. На 9 юни, точно в 00:01 спираме Арда или намаляваме капацитета до минимум и чакаме гърците да ни се молят и да предложат изгодна цена. Естествено, колегата правилно спомена че нашите гениални политици си нямат и представа какво да правят. Ако са знаели кога изтича нашето задължение, е трябвало още преди години да се планира и подготви за това. Можело е да се изгради още един язовир за да прихваща водата да не отива към Гърция и т.н.

8

Един Българин

преди 1 месец

Водата ще стане по-скъпа от петрола. Никскви договори с гърлежи. И ВСВ ние не сме в загубили. По-скоро гърлежите я губят заедно с 10% от прокаженото си население, което е било чиста печалба за целия свят.

7

Тенгри кан

преди 1 месец

Сега е време да уморим гърчолята от безводие. О, Тангра смърт за тех! За гърцити! Най-големите врагове на българите са гърците!

6

от БАН

преди 1 месец

Е те продадоха каквото имаше за продаване. Остана водата, и нея ще изгубим. Иначе: "само кирчо и кокорчо - ОЛЛЕ!!!"

5

Анонимен

преди 1 месец

'държава, загубила втората световна война'..благодарете се на 'братята' си руснаци, заради които стотици хиляди измряха по полетата на Унгария в битки с нацистите.

4

Анонимен

преди 1 месец

Понеже едно от образованията ми е точно международно водно право и управление на трансгранични ресурси, ще следя случая с удоволствие. Пределно съм наясно, че в България има точно НУЛА специалисти по темата, отсега ми е интересно какви каши ще забъркат и най-вече какви наши хора уж 'преговорни екипи' ще изпратят. И как ще заметат осир*ацията после:)))

3

Анонимен

преди 1 месец

На коленееее....

2

Анонимен

преди 1 месец

Боже то няма идея какво е план камоли да мисли някой планове за реките, язовирите, бедствия това е много сложно за амебите които пълнят кабинетите на институциите. То в кутийката му само една мисъл откъде да вземе пари да се нашмърКа, да апне и някоя колежка ако пусне утре пак отначало.

1

Анонимен

преди 1 месец

от босфора, до гьрчолевица, албания та до р0мьния - сичко туй са бг земи