75

Анонимен

преди 1 месец

Никак, ама хич не мога да приема, че Лондон и Париж са по-добри места от Виена. Летяла съм до Дъблин с престой в Париж. Еми, определено предпочитам Дъблин - чист, чаровен, със силен дух и зареден с изненади.Истанбул е пребогат на забележителности, предлага вкусна кухня и любезно, че чак угодливо обслужване, но това е нечовешки огромно урбанистично чудовище, не бих го сложила в първите редици. Изобщо, цялата тая класация е твърде пристрастна и субективна.

74

Анонимен

преди 1 месец

Вижте реставрираната кехлибарена стая в един от царските руски дворци, която кехлибарена стая, нацистите са откраднали през ВСВ, копие на стаята е изградено, възобновена и реставрирана по стари снимки и рисунки: Возрожднная Янтарная комната через 20 лет , https://youtube/watch?v=MY5Wvva-02g

73

Анонимен

преди 1 месец

Извинявайте, нямаше ли един град на име Виена? Гледам, че го няма в никакви класации. Явно много се е съсипал от миналата година, когато за последно бях там...

72

Не е ясно заглавието

преди 1 месец

Става въпрос като туристическа дестинация, а не като място за живеене. Не само Истанбул, а и Лондон и Париж са кочини.

71

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименАман от вашата злостна пропаганда, ами не ходи в градовете и по курортите в Русия, а отивай да живееш "еко" в отдалечените райони и изоставени села, щом те са ти направили впечатление!

70

Анонимен

преди 1 месец

В Русия живеят еко. Гледат домати и краставици в градината на колибата и акат във външни клозети да не замърсяват реките с канализация. Еко са! Браво тавариши!

69

Руски трол

преди 1 месец

До Нидерландия vs Русия - да бе, ти си избрал най-голямото гето в Амстердам и срещу него вадиш Руски устроени градове. Какви са тия номера. Я сравнявай както трябва!

68

Анонимен

преди 1 месец

Почти всички градове в Западна Европа са по-добри за живеене от Истанбул а за останалите Балкани и дума да не става. Балканите са клоаката *** Европа!! А София е дъното.Толкова хубав град преди 1990та един селянин от Банкя упълномощени от селяни като него разсипа София ЗАВИНАГИ.Това няма оправия.

67

Нидерландия vs Русия

преди 1 месец

Ами хайде сега да видим къде е по-хубаво. Да изкараме един квартал от Амстердам, например Bijlmermeer и да го сравним с произволен руски град, например Качканар или Гранитний... за какво говорим само.

66

Анонимен

преди 1 месец

От тия изброените първи градове, само Мадрид и Прага са като хората. Останалите мръсни, пренаселени и опасни. Милано е скучен, Истанбул трябва да се види и до там...София е на средно ниво, но има един огромен плюс и това са множеството паркове и зеленина! До оня с липсата на обществени тоалетни, в повечето от изброените градове, обществените тоалетни са само в метрата! Аз си взимам нещо от заведение и ползвам тоалетната му! Работи на 100%

65

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, Петроград е събрал всичко в себе си, реки, канали подобни на тези в Амстердам и Венеция, но по-красиви и по-чисти, с подвижни, отварящи се мостове, каналите минават както по повърхността, така и под сградите , уникални стари и нови сгради, дворци на царе и боляри, красиви и поддържани паркове, различни по архитектура и уникални църкви, много култура, музеи и галерии, Ермитажа, уникални фонтани и т.н., не знам как може да го сравняваш с Букурещ!?

64

Анонимен

преди 1 месец

Напротив, 65! Точно фонтаните на Букурещ имам предвид, те са очарователни, особено този големия (каскадата) на централния им булевард, който отгоре много напомня на Шан-з-Елизе, но е много по-красив!.

63

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, "Приказен град", може да наречеш Петроград с неговите фонтани , галерии и Ермитажа, с уникалните сгради и дворци, но не и Букурещ!

62

Анонимен

преди 1 месец

Ама моля ви се, вижте къде се намира Анкара, дълбоко в Азия, а не в Европа!

61

Анонимен

преди 1 месец

Интересува ме мястото на Букурещ в тази класация! Приказен, модерен и древен ЕВРОПЕЙСКИ град, препоръчвам с две ръце! А София е едно бедняшко гето.

60

До 61

преди 1 месец

Абсолютно съм съгласна с вас. Със слизането още от самолета се вижда. Точно сте го написали!

59

Анонимен

преди 1 месец

Некви НеРазбрал-и копейки пак не знаят нищо за света извън мада си раша. Пелтечат си глупостите на поразия без дори да осъзнават, че най-безопасните така да се каже места в България са по-опасни от най-опасните места в Лондон, Берлин или Амстердам, примерно. И са по-чисти най-нечистите западни квартали от най-тузарските български. Който е живял в чужбина знае, че България е гето от до и само при слизането от самолета на българско летище почват да ти се изправят косите.

58

Анонимен

преди 1 месец

Анкара не е на Балканите,м исирко,даже не е в Европа. Ама ти откъде да знаеш......

57

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименНе, първо видяхме грозните улици с дупки и неравности и нагънатите, изпочупени тротоари в София! Само мръднете встрани от центъра и навсякъде ще ги видите, не са подменяни и асфалтирани от времето на соца! Няма и достатъчно паркинги, а напоследък и се презастроява.

56

57

преди 1 месец

Софето е по-добро, разираш ли