6

Отивайте

преди 1 месец

Проф. Вернер е изключителен професионалист. Преди години гледах анализите му в сайта на Катрин Фитц. Там се описва какво ни готвят Шваб и компания.

5

Каква

преди 1 месец

Зона при от 60% ИНФЛАЦИЯ до сто при определени стоки и услуги. Златото отива в под управление на ЕЦБ 50 тона. Падат бариери за теглене на заеми, политици ще теглят стотици милиарди. Банкови резерви гарант при кризи падат. Спекулантите ще пируват. Дефицитът е подправен. Най-голямата грешка е падането на Валутен борд, единствената защита на България от фалит. За 3 г. в държавата се извършиха финансов, лобистко законодателен и изборен преврати. България приключи. Идва цифровата мечта на Шваб.

4

Анонимен

преди 1 месец

Разкостване на държава и народ

3

Име

преди 1 месец

Поддръжниците на еврозоната да кажат къде ще е резервът от БНБ?

2

Ще се самонадъхват

преди 1 месец

Всякакви банкерчета и инвеститорчета ще се съберат да се самонадъхат колко е яко в Еврозоната. Тези две категории плюс политическата класа ще са на практика единствените печеливши. Ще се нагушат с още заеми за сметка на народа и ще преразпределят на воля.

1

До сглобкаджиите

преди 1 месец

Айде всички сглобкаджии преди да се занимавате с евра и зони да се гванете под ръчички и да ходите в Украйна, да папнете Кинжал, ФАБ, Циркон и там каквото дадат от Москва. Нали сте много ербап и големи биткаджии и евроатланти. Времето дойде да застанете с делата си зад думите си.