8

аноним

преди 1 месец

Много нагласена тая снимка-също като фотосите, с които ни увериха,че са истински,а излязоха,че са снимки от пожара в Чили-с които ни лъгаха,че са от нападението на Иран.Тук виждам чисто нова,изгладена рокля,белоснежен чаршаф,и нито една пролята сълза!

7

Анонимен

преди 1 месец

Защо няма снимки на умиращите от глад деца в Африка докато ние се чудим с какво да се наплюскаме

6

Така е ..

преди 1 месец

Разтърсваща снима .Силно болезнена. Заслужава.

5

Факт!

преди 1 месец

Израел извърши най-срамния геноцид в модерната история на човечеството! Както им беше дадена държава , така трябва да им се отнеме, защото явно не я заслужават!

4

Анонимен

преди 1 месец

колко са загрижени въшливите копейки за арабите, а за украйна където загинаха 1 милион бели християни досега никой не го интересува.

3

До 1

преди 1 месец

Искат да избият всички. Наумили са си че населението на света трябва да се намали до 500 милиона. Повече не им трябват. Вече си имат роботи и машини. Не им трябват работници. Затова сега ще ни морят със пандемии, отрови и войни.

2

Анонимен

преди 1 месец

По българските телевизии няма да видите кадри с наредени детски трупове, увити по подобен начин. Спестяването на страшната истина за зверствата извършвани от Израел с какво е полезно на българското общество? С какво сме им длъжни на Израел, та не смеем да си отворим устата? Срамно поведение за България по отношение на Израел.

1

реалист

преди 1 месец

Не е нормално в 21век да се избиват деца и никой да не предприема нищо