61

обективен

преди 1 месец

Тези четиримата обвинени ,са извадили по едни джобни стотина -двеста хиляди евро ,с които са ангажирали най-скъпите столични адвокати!!!Колко ли милиона евро имат скътани тези почтени държавни служители?Особено интересен е скимтящия полицейски шеф Живко Коцев -Перукат ,който е готов да предаде цялата банда!Страх е сковал крадливата миша кратунка на плешивия Живко Перуката със скъпарския часовник и пачките.

60

Анонимен

преди 1 месец

Ако не се докаже обратното за мен лично Асен Василев и Кирил Петков ползват контрабанди канали с които си финансират партията с цел овладяване на държавата, да свидетелстват въпросните не да се чудят и мусят!

59

тъпомер

преди 1 месец

Истината е някъде там(агент Скъли).Нито има нито ще има доказателсво срещу нея освен някакви снимки,и откога прокаратурата съдят а съдът е просто послушна маша!?!

58

Анонимен

преди 1 месец

Еротично изтърканите дънки показават с по тъмно синьо къде на булята се намира унъз рабтъ- джобовете, де

57

Анонимен

преди 1 месец

Таз Петя много разпищолена , един халат да и бяха намерили..

56

Анонимен

преди 1 месец

Адвк Аделина заяви, че по времето на Банкова в Агенция "Митници" бяха открити 170 кг кокаин в Бургас, като посочи, че това са рекордни количества за агенцията. Някак странно е че само за Буиргас, само кока и то 170кг. Докато в Ротердам калъчат по 150 тона на година, което е по по 410 кг на ден или средно 170 кг за 9 часа та баш по 19 кг на час, майнъ. А нашите 170 кг на всеки 8760 часа и то само в Бургас, а на всички останали нито грам преди тия 8К часове и след тях нищо не е заловено. ли?

55

Анонимен

преди 1 месец

Малко ми мирише на аферата Нексо. Да не ни осъди после и тая за няколко милиона?

54

Фотошоп

преди 1 месец

Най-вероятно пак им повдигат скалъпени обвинения и ще ги държат 2 години по арестите. То ако за снимки можеше да се арестува, бати Бойко трябваше да е с доживотен затвор.

53

Ко каза ко?

преди 1 месец

Това ли е новата Иванчева?

52

Георги Алексиев

преди 1 месец

Тия от Днес.бг са ми изтрили коментара. Страх лозе пази. РОБИТЕ СЪЗДАВАТ ОЩЕ РОБИ СЛЕД ТЯХ!

51

Дарк

преди 1 месец

Тези ли са от шайката на Пудела?

50

Анонимен

преди 1 месец

Не че Европа не ни иска в Шенген, а тези хората от схемата са против Шенген. При Шенген идват едни хорица от Брюксел и схемите секват, а това са милиарди на година...

49

Боко тиквата

преди 1 месец

Още едно доказателство че за тези длъжности трябва да са експерти а не послушковци като Главчев които дори не може да чете. За това искаме България да бъде европейска държава а не *** на Боко тиквата и Пеевски прасето. Да живее България никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и грабежи на народа.

48

Хюго Бос

преди 1 месец

Беше си казано официално- ще се отлага заседанието, докато не дойде правилния съдия и да в пусне и да в оправдае. Така работят тези отлагания. Бойкикиев да обясни защо съдебната му реформа се въртеше около главния прокурор само, а не около протакането на делата, бавенето, отказ от даване на мотиви и оттам невалидни присъди, боледуване на адвокати, докато не се падне делото за гледане от правилния съдия. Щом е болен адвокатът, пращат ти служебен и делото си продължава в график.

47

Парадокс Бг

преди 1 месец

Новият шеф на митниците работи от около 30 дена и имаше задържани големи пратки наркотици. Прилича на акция ала Иванчева. Поръчкови обвинения. Сега остава да натъкмят доказателствата.

46

Мнение

преди 1 месец

До 46. И аз така мисля. Няма логика директорката Банкова, назначена на този пост на 20 февруари, за 2 месеца да у станала ной -големия престъпник в държавата. Това е смехотворно! Това вероятно е акция по сплашване на шефката на митниците, която тръгна да пресича контрабандните канали и уволни 20 митничари по сигнали на чужди митнически организации, правителства и служби!

45

Анонимен

преди 1 месец

живко коцев не беше ли на една от снимките с гербавата калинка ангелкова?... сигурно е режисирано за такъв момент

44

Право на мнение!

преди 1 месец

Прилича на поръчкови съдебни процеси! 35 години никой не осъдиха за контрабандните канали, сега 2 месеца преди изборите някой ги активира да "опраскат" Петя Банкова и Живко Коцев, защото вероятно им пречат на фалшифицирането на изборния процес и контрабандните канали, та са решили тях да натопят за 35- годишното си бездействие.

43

Анонимен

преди 1 месец

май на всички ни е ясно кой е мафията и кой прави чистка, кой реди служебно марионетно правителство, само бокоратурата не знае, и не вижда, и не чува

42

Пеевски Боко

преди 1 месец

Не вярваме на ГЕРБ и ДПС. Всеки който е против ГЕРБ и ДПС ИТН дъното получава обвинение и арест. Само ПП ДБ респект браво никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция.28444