21

Надя

преди 1 месец

Ама престанете с тия констатации всички го знаем и виждаме.Кажете коя е причината? Според нормалните хора безотговорното плямпане на политици и публични личности и прогнозата съдебна система.С лъжи и интриги не може да се управлява.Управлява се с програми и сериозни дебати.Целта е мошениците жадни за власт да объркват главите на хората .Което се и случва

20

Анонимен

преди 1 месец

И тоя щеше да уволнява Бойко Борисов, па после му седна в скута та да стане съдия в КС, много обичам такива "морални" стожери да ми умуват

19

Анонимен

преди 1 месец

В моето видинско село от 400 човека, 216 са гласували за ДПС на миналите избори.

18

Анонимен

преди 1 месец

Затова Северозападна България, масово гласува за ДПС.

17

Правилно...

преди 1 месец

Ердоган, за една нощ, ще изчисти България от комунистическите руски въшкари! КОЛКО МУ Е....!!!!

16

СМЕХ....

преди 1 месец

Аз, пък викам да се върнем при Ердоган, щото руските червени лай""ари, разбиха Държавата!

15

Пеевски Боко

преди 1 месец

Още едно доказателство че за тези длъжности трябва да са експерти а не послушковци като Главчев които дори не може да чете. За това искаме България да бъде европейска държава а не *** на Боко тиквата и Пеевски прасето. Да живее България никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и грабежи на народа.

14

Анонимен

преди 1 месец

Цитат "Според него изходът от ситуацията е в това да се върнем към "входа", към началото и устоите на българската нация. Те са поне три силно образование, силна законност, почтени люде, каза той и уточни, че това сме го правили през годините и вековете неведнъж и сме длъжни да го можем отново." Край на цитата. - Аз предлагам да организираме един голям банкет, както можем и тази работа, и да затваряме държавата, че тези простотии и незаконното поведение на политическия ни елит взеха да писват!

13

АМИ ПРАВИЛНО

преди 1 месец

НАРОДА НИ, НЕ ВЯРВА НА КОМУНИСТИ И ЛЕВИЧАРИ ДОРИ И ДА СИ ПРИБОЯДИСАТ ГЗ, КАКВО ЧЕДНО ИМА...???!!!!

12

Анонимен

преди 1 месец

Не може да има стабилност и спокойствие в България, докато Борисов и Доган (пеевски) не бъдат премахнати от политиката! Тези бандити се занимават от сутрин до вечер само със сплетни и интриги! Обидните квалификации са основното им оръжие. Последните реакции на мутрата и свинята показват ясно и категорично, защо беше невъзможна коалицията ППДБ и герп! Герп с туловището на мутрата на първия ред НЕ СТАВА ЗА НИКАКВА КОАЛИЦИЯ! На тази *** мутренска каста не може да се разчита за нищо! Каквото и да се подпише, ще се провали защото тези *** ще започнат с интригите и сплетните още на другия ден!

11

Анонимен

преди 1 месец

Всичко казано е вярно, но е нещо, което знаем всички ние. Освен към политическата система, народът няма доверие на нищо, което е орган на държавнат власт. Всичко е прогнило до основи. Няма как демокрацията като политически режим да не буди отвращение по начина и на приложение в България. Свръх богати и свръх бедни работещи. Законите се прилагат за обикновените хора, а се "тълкуват" за богатите...

10

рендетУ

преди 1 месец

Истинският Проблем, пред който е изправена Бг, е че у държавата вече почти не остана Народ, а доминира - "Матрялъ"!!!!!!! Резултата от тази диспропорция, е ОчевАден!!!!!!

9

Що така бананoядци?!

преди 1 месец

Що не пеете "Времето е наше" ?!

8

Анонимен

преди 1 месец

Не ни трябват дървени философи.

7

баба мара

преди 1 месец

30 години кои не премина през властта и какво остави след себе си само щетиняма краи тази разсипия няма да гласувам

6

Докато Има Сглобка

преди 1 месец

Няма шанс за каквато и да е била политическа система... Самото название "система" предполага някакъв ред и закони които не се променят по прищявките на сглобкаджиите... С две думи, докато ППДБ, ГЕРБ и ДПС могат да са мнозинство в парламента, държава няма да има. Докато Бойко, Кричо, Асенчо, Гнома, Пеевски и близките им "другари" не са при бай Ставри (или некой друг затвор) оправия няма. Рибата се разваля от към главата и тив са точно язвата на Бг.

5

Анонимен

преди 1 месец

Политици! Няма такива в България.Има разни тарикати дето за нищо не стават и към разни партии се прехвърлят и подскачат само и само да не работят че и за това не стават!Абе кърлежи.

4

пияница мистик

преди 1 месец

По принцип българският народ е страшно политизиран. Вместо да се чуди как да прави пари - с измами, с бизнес или с ум, той седи и чака политиците да му оправят живота. Аз съм бил в толкова много държави по света, в цяла Европа съм бил и в някои държави дори съм живял и никога не съм знаел точно кой или коя партия в момента управлява, а и местното население никога не говори за политика :)))

3

Има значение вота на

преди 1 месец

недоверие... но не за и народа. Така или иначе, вота на недоверие е политически инструмент, който се използва срещу неудобни, но не за народа, а за тоя, който инициира вота на недоверие. Както стана ясно за 35 години демокрация - народа кучета го яли! На тоя господин мога да му разкрия още един такъв очевиден факт - слънцето изгрява от изток!

2

Бау

преди 1 месец

Семов! Наш колко и дреме на политическата система какво мисли народа!? Ето, днес най нагло си гласуваха ваканция и заплати, докато следващото НС положело клетва и считай, че вече са във Първомайска, Великденска, Гергьовденска, предизборна и всякаква платена отпуска! Уж щяха да работят и контролират Радев, че прелял с власт! Но, и ти си една хиена! Помним как преди едни избори с Яне и РЗС ,,уволнявахте" лицето ББ от политиката, а след това топло го подкрепихте да продължава с деребействането!