21

ДА ГО

преди 1 месец

НАПРАВИ НА ПОЛИГОН,,СТАРО СЕЛО,,-АКО МОЖЕ

20

Анонимен

преди 1 месец

Външният министър няма бърза работа!

19

Анонимен

преди 1 месец

ще понесе. ще донесе. ще изнесе и по 2Пи колелото "несе" поНЕСЕ, доНЕСЕ и изНЕСЕ, кое, коге и заще

18

Анонимен

преди 1 месец

Шарлатаните не са никаква промяна за успешно развитие на държавата ни а шайка наглеци настанили се във властта благодарение на платените божкови протести на мадуровските машини на ала бала с президента

17

Анонимен

преди 1 месец

Отговорността за кое? Да изплюе камъчето!

16

Анонимен

преди 1 месец

Защото си една политическа 0 - ла !

15

До 17

преди 1 месец

Не си съвсем прав.Стадото си поиска отново пъдаря,затова ПП не можаха да направят нищо сами.ДПС,ИТН,БСП и Възраждане вкупом гракнаха срещу промяната и това върна герберите на власт.Само нова политическа сила,неоцапана с кафяво може да промени статуквото.

14

До 15

преди 1 месец

Няма да се откаже, защото после му изтрива поста и от Сметната палата! Боко вече постави началото на възстановяването на едноличното си командорене в територията. И всичко се случи с любезното съдействие на ПП-ДБ! Те са тези, които не закриха модела Борисов, а напротив, подготвиха, дори послаха червения килим за неговото ново завръщане!

13

Радев

преди 1 месец

Същи има министър в служебното на Главчев.Енергийният министър е един от тези,подписал аферата "Боташ".

12

Анонимен

преди 1 месец

Главчев откажи се да бъдеш служебен защо да те тормозят разни алчни елементи

11

Анонимен

преди 1 месец

Радев твоите Служебни кабинети бяха на бсп на твоя партия на шарлатаните това как се нарича Радев а ала бала с шарлатаните какво е

10

Анонимен

преди 1 месец

Оставете президента на мира,бе!Оправяйте си сами кашите,които забъркахте.

9

До 8

преди 1 месец

Не може да издаде такъв указ, може единствено да отлага да подписва до безкрайност указ за предложените смени от Главчев. Големите капацитети Иванов, Славов, Пеевски и Деса съдийката в стремежа си да отрежат още от правомощията на Радев ще доведат страната до поне едногодишно служебно управление, тоя път на Главчев. Защото нека няма изненадани, че след тези нови избори ще има поне още едни извънредни!

8

НЕбългарите

преди 1 месец

Руското влияние тук все още е много силно въпреки усилията за неговото изкореняване. Радев , Нинова , Копейкин и зомбираните им последователи са част от миналото, а не от бъдещето на България.

7

Краси Петрофф

преди 1 месец

Време е г-н президента Румен Радев да издаде Указ за прекратяване на правилетството с премиер пудела на Баце - Главчов! И да продължи консултации със следващите по ред от "домовата книга" на ВЕЛИКИТЕ КОНСТИТУЦИОНЕРИ - мравояда лодкар, шишо, мутрата от Банкя, ококорения ляв и другите от шайката, завладяла България!

6

българин

преди 1 месец

Митрофанова още не му е спуснала опорките

5

123

преди 1 месец

Радев не трябва да издава указ за смяна и толкоз, продължават да си действат по постовете сегашните министри! Ролята на главчевият служебен кабинет трябва да е съсредоточена върху организиране и провеждане на избори 2в1! Защото аз да ви кажа имам опасения, че в деня за гласуване и нощта на броенето на протоколите ще се случат доста интересни неща! Така че Главчев е служебен премиер, най-вече за това изборите да са поне привидно честни!

4

@ @ @

преди 1 месец

РадеФ , котилото му и копейкаджиите да заминават за Москва. Там най-добре ще слугуват, ще носят кафе, ще мият подовете, ще ринат сняг все приятни за тях работи. А и поклони ще правят на любимия им кремълски джуджак.

3

Анонимен

преди 1 месец

В Конституцията на Христо Иванов срок няма, няма и процедура. Примерно държавният глава да проведе консултации с парламентарните групи.Той разбира се може веднага да освободи външния министър, но може да откаже да назначи новия. Президент е, какво да правиш.Може да счете, че предложеният министър е партийно обвързан и с това се нарушава принципа на отдалеченост на служебното правителство от партиите и други ала-бала да измисли. Христо Иванов не се е сетил да ги оправи тези работи. Ама как да

2

До 1

преди 1 месец

Хапчетата oлu