54

карачанаков

преди 3 седмици

Бутнаха козирката,сега е ред и на Белчев,какво е туй още първия мач загуба да си ходи.

53

п

преди 3 седмици

Много ни бива по разрушаването. Това стадионче не можеше ли да се разруши частично и да се модернизира ? Разрушиха се прекрасни нови сгради че били незаконни. Ами узаконявайте ги. Как така се строи с месеци и години и няма кой да види от кметствата.Нещо за виновност , наказание...Богата държава. Гледах разрушаването на хижата на Румен вълка.Поне циглите да бяха спасили.

52

Анонимен

преди 3 седмици

Нищо от това не е частна собственост, а е откраднато от българския народ. Стадионът беше построен с парите на народа и с труда на народа. Този чорбаджия нищо няма да построи. Ако искаше да строи, той досега да беше вдигнал нов стадион на частен терен.

51

бай чипик

преди 3 седмици

Майкъл, защо излъгахте подуенци, бре?не те ли е срам?

50

фен

преди 3 седмици

Сега разбрах защо вчера имаше повече фенове на Ботев Пд в София от тези на ЦСКА

49

вгз

преди 3 седмици

Само 5 кирки ли има по света? :)

48

Анонимен

преди 3 седмици

Костендилеца е як - наби Любо Делев, дето много му знаеше устата! А Любо Ч.ука и Дани Илиев си бият собствените фенове! Уж всички са от Левски, ама явно не съвсем!

47

Анонимен

преди 3 седмици

Хайде сега да уточним - как хем е сметище, хем стадион в Борисова градина?! Явно от вчера си в София, за да твърдиш, че Стадион Юнак и национален стадион Васил Левски е едно и също! Стадион Юнак и стадион Левски са две различни неща, а стадион Васил Левски пък е трето нещо! На мястото на стадион Юнак е построена пързалка Дружба, а старото игрище на Левски застъпва с малко мястото на национален стадион Васил Левски. Разбира се, затова няма нотариален акт, за разлика от стадион Българска Армия!

46

Анонимен

преди 3 седмици

Е! Чак пък уникална.... Машина, която се ползва навсякъде за разкъсване стоманобетонни конструкции. Колко да е уникална?! Провинциален изказ на неграмотни журналистчета.

45

1

преди 3 седмици

Сега ще го бутнат, ама дали ще се строи нов.

44

Анонимен

преди 3 седмици

чорбари , стягайте се да е стреж поне 10-15 години, в България бавно се слуват нещата

43

Стадиона в Борисова

преди 3 седмици

До 1920 Левски играе на стадион Юнак на 13.10.1924 Левски получава 16.2 дка (по-късно увеличени до 26) северно от стадион Юнак и старите руски гробища. Върху неравния терен, използван до този момент за сметище, клубът изгражда стадион за 10 000 зрители. Архитект е Зафир Абрашев. Започва изграждането на стадиона, на който да се провеждат не само държавни първенства по футбол, а и държавни по лека атлетика и волейбол. Стадионът е с писта, има баня и ресторант нещо велико за времето си.

42

баба Пена

преди 3 седмици

Коги ще изпробват тази нова машина върху двореца на бай ти Доган - сарая. Там багериста може да се развихри и с кеф да потроши всичко незаконно - сиреч целата сграда.

41

Гневен българин

преди 3 седмици

Когато и да се събори и разруши нещо, свързано с комунистическото отроче, винаги ще е късно...

40

Има ли чорбари?

преди 3 седмици

Истинския чорбар не плаща данъци. Той взема без да дава.

39

Анонимен

преди 3 седмици

Ултрасите на чорбата са много по-корави от тези на Левски, като почнем от Кюстендилеца и т.н... :))) Иначе, аз лично симпатизирам на армейците, но понеже нема футбол в БГ, а само тупаници по трибуните, гледам да не се вживявам толкова, все пак това е една игра :)))

38

Чорбаръ

преди 3 седмици

Сините приятелки никога не са притежавали игрище в центъра на София ама нейсе.Хулигани има и от двете страни,но определено в сектор Б са повече,даже се бият помежду си и полицията е в Шах.

37

Анонимен

преди 3 седмици

До Чорбаръ - Бившето игрище на сините национализинано в годините от БКП и сега носещо името национален стадион Васил Левски ли визираш? Място което днес червените фенове ползват да се опражняват в хулигащина и военен обстрел с ракети по жени и деца и журналсти. Разбира се пак са получили игрището без да са дали и 1 лев.

36

Чорбаръ

преди 3 седмици

На мераклиите за голям стадион мога да кажа,че такъв има в момента на гърба на Българска армия и е бил пълен за последно на Металика мисля.Отделно на дербита и мачове в лига Европа има по 7 хиляди.За мен е практично да е пълен всяка събота с нормални привърженици,да има нормални павилиони за бира,сандвичи,кафе.Да има видео наблюдение на всяка седалка,всеки *** да яде дървото по пътя към ареста и т.н.Толкова много ли искам?Все ми е на акъла,че на новия стадион наркоманите ще чупят седалки.

35

Анонимен

преди 3 седмици

Дано някой да блокира строежа и да се построи на друго място един хубав стадион за 40 000