15

направо уникално

преди 1 месец

Нали трябваше да има постоянно действащ парламент, който да контролира служебното правителство, защото България била парламентарна република? Затова промениха чак Конституцията. Сега вече явно не сме парламентарна република.

14

IT овчар

преди 1 месец

Оти да работят като може и да не работят?

13

До 11

преди 1 месец

Задаваш риторичен въпрос!

12

Анонимен

преди 1 месец

Не на избори а на национален протест трябва да се ходи .Ние какво избираме парламент който ще работи за държавата или ваканцуващи търтеи

11

Анонимен

преди 1 месец

А заплати ще получават ли ?!?

10

Анонимен

преди 1 месец

Имам чувството , че България живее във паралелна вселена. И във тази вселена гражданите не само са оставени без никаква сигурност за бъдещето си, но политиците са най-безочливите , некомпетентните , корумпираните, безотговорните и пр. Получаващи най-големи заплати, най-големи ваканции, и за капак са недосегаеми! Бог да ни е на помощ!

9

Анонимен

преди 1 месец

Значи след направените конституционни промени служебното правителство би трябвало да се контролира от народното събрание, които обаче се разпуска и няма как да упражнява контрол. Гении са юристите в последното НС приели тези промени

8

Ха-ха

преди 1 месец

И защо тогава бяха измислени тези поправки, че събранието уж няма да се разпуска по време на избори, а сега, изненада....нищоправците щели да си починат ваканционно по време на кампанията. Големи "капацитети" сътвориха тези недомислия поправките в Конституцията ей!

7

Анонимен

преди 1 месец

Идеята е да не може да се гласува за сваляне на Желязков от председателския пост, както и вот на недоверие на служебното правителство на ГЕРБ. Странно, че ПП и ДБ се хвнаха на номера на ГЕРБ и ДПС.

6

А ще взимат ли

преди 1 месец

Заплати?

5

Анонимен

преди 1 месец

"Парламентарен контрол върху служебното правителство" - отпада. ГЕРБ взеха властта и са безконтролни. Те ще правят избори и чистки безконтролно от парламента. КС да отмени всички повреди в конституцията на Провалата и Десните Бесни, подкрепени от гербомафията и депесариата.

4

Нане

преди 1 месец

Да се разпускат безросчно, за следващите 100 години напред... Файда от тия йок... ===)))

3

Зозо

преди 1 месец

До изборите са около 50 дена. Няма да приритаме без парламент я.

2

Момо

преди 1 месец

Нали идеята беше НС да работи по време на служебно правителство. Защо сега става така?

1

киро

преди 1 месец

гласувайте си, аз няма да си мръдна пръста повече. безсмислено е.