12

Анонимен

преди 3 седмици

А какво точно е приложимо към служебен кабинет?Пък тая глупост че не бил кабинета на никого само абсолютен ***** може да го изцепи.Пред очите на всички Бойко командери кой да е министър и кой не ,наглеца се изтъпанил да казва че не бил на никой.За бой сте ей!

11

Не е ли ясно?

преди 3 седмици

До вгз Много е ясно? Ясно е, но не точно това. Да, служебното правителство се назначава с указ от президента. Но след промените в конституцията съставът на правителството вече не го определя президента. Служебното правителство се приема от Народното събрание, то е правителство на парламентарното мнозинство, което го е приело. Какво може да направи президентът ако правителството не си върши работата, ако помага за купуване на гласове за изборите например? Нищо.

10

вгз

преди 3 седмици

Много е ясно: служебното правителство произлиза законово от правомощията на президента. Народното събрание може да гласува вот на недоверие, но това ще е противокоституционно и проява на крайно незачитане на законовата уредба В РБ. И не на последно място - вота няма правни последствия за служебното правителство.

9

Анонимен

преди 3 седмици

ВИДНИ ДРАСКАЧИ ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ БЪРЗО ВЪРВЕТЕ И СТАНЕТЕ КОНСТИТУЦИОНАЛИСТИ ЕКСПЕРТИ БЪРЗАЙТЕ ДРАСКАЧИ

8

Чие е правителството

преди 3 седмици

"Преподавателят подчерта, че правителството не е на никого и не може да се играе на опозиционер и мнозинство". Нещо се е объркал преподавателят. След като служебното правителство вече се одобрява от Народното събрание, то е правителство на парламентарното мнозинство. С какво мнозинство е избрано това служебно правителство? С мнозинството на ГЕРБ и ДПС. Значи това е правителство на ГЕРБ и ДПС. Другите могат да се считат за опозиция. Просто и ясно.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Много ти разбира Коцето от конституция. Първосигнално му работа.

6

Това може

преди 3 седмици

Да го каже само КС,а не някакъв преподавател.Защи неговото мнение трябва да е меродавно?

5

Пеевски Боко

преди 3 седмици

Още едно доказателство че за тези длъжности трябва да са експерти а не послушковци като Главчев които дори не може да чете. За това искаме България да бъде европейска държава а не *** на Боко тиквата и Пеевски прасето. Да живее България никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и грабежи на народа.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Така е но реклама преди изборите да откажат и хилядата заблудени които ходят си струва!

3

АБСОЛЮТНА ИСТИНА Е:

преди 3 седмици

"ВОТА"--- Е НЕПРИЛОЖИМ И Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ И ПРОСТОТИЯ!!!!

2

КИРЧО НА РАШКОВ

преди 3 седмици

ЩЯЛ ДА ГЛАСУВА С ВЪЗРАЖДАНЕ И БСП ЗА ДА СВАЛЯТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.... СЛУГИ НА ПУТИН И СРЕЩУ НАТО И ЕС...

1

Анонимен

преди 3 седмици

Давайте бе, гласувайте го, нека сеир да става. И без това Конституцията никой не я спазва. Гласувайте вот на недоверие, после ще има обжалване пред Конституционен съд и така няколко месеца няма да се знае има ли правителство, няма ли. А после и изборите ще ги оспорват, защото е нямало правителство.... Веселба. Ще си взема много пуканки