6

Анонимен

преди 1 месец

Обезпокоени са защото ,може да им се наложи да се включат , и то срещу ФАЩ и Израел! А това значи загуба на пари! След клането в Газа , няма мюсюлмани, който да харесват Израел! Просто ги търпят заради ФАЩ, докато виждат заплаха! Нещо ФАЩ почна да не се справя с парите и войните дето сам направи, и в този момент може да има обрати.. Ще видим....

5

До 12345

преди 1 месец

Садам нямаше ядрено оръжие.

4

12345

преди 1 месец

Какви семейства защитава Иран??? Та те нямат пряка заплаха срещу тях! Нито е имало насочени бомби срещу тяхната територия! WTF! Какви ценности, какви 5лв?Всичко е за влияние и за ПАРИ! Но видяхме какво стана с Ирак и Садамчо, същото ги чака Иран и фанатиците им! Нулев шанс, жалко за цивилното им населени, те ще поемат удара, както на палестинците им дойде гръм от ясно небе! Малко ще ги търпят тия лунатици, те не са Русия, нито Китай! Май е дошло време да се връщат в първи клас!

3

Анонимен

преди 1 месец

Ммда. Парите , " новата" ценност за хората!!! Ако ще се мре, бих умрял за да защитя семейството си! Не и за банковата си сметка!

2

12345

преди 1 месец

Иран е сам срещу цивилизацията! Никой вече не се интересува от войни и *** идеали! Всеки иска развитие и пари а не морално остарели ценности!

1

Анонимен

преди 1 месец

За жалост натам вървят нещата с бързи темпове.