10

Анонимен

преди 1 месец

Нищо ново под слънцето. Да позная ли чии деца ще са студенти в чужбина? Този филм сме го гледали преди 89-та.

9

Анонимен

преди 1 месец

България ще финансира бъдещи българоубийци като Киро и Асен харвардски.А народа е с 900 лева заплати еииИзрудии .

8

Анонимен

преди 1 месец

Еничарчета?

7

Анонимен

преди 1 месец

Само в Харвард да не ходят.Видяхме какви `умници` излизат от там.

6

Анонимен

преди 1 месец

Дали ще се намери разследващ журналист, който да изясни истината за "онзи списък" на МОН, въз основа на който ежегодно някакви млади хора заминават да следват в чужбина? Съпругът на моя близка работи известно време в МОН през 90-те години и беше стъписан от фамилните имена на младежите от въпросния списък. Така че, нещо подобно има всяка година, но сега ще се даде възможност и на още 180 миропомазани чеденца.

5

Втресе ме

преди 1 месец

Спомних си как допреди 34 години уреждаха "наши деца" да следватв чужбина. Знам и как ставаше записване без да са се явявали на какъвто и да е конкурс. Направи ли ви впечатление, че ще се изисква не отличен, а много добър успех? И по какви ли критерии ще ги подбират?

4

Бедни и умни

преди 1 месец

Умните деца от по-бедни семейства намират начин сами да се преборят за стипендии и отиват да учат навън ако това въобще им е целта. В случая май ще става въпрос за това да се ползват държавни пари за да се плати за образованието на нечие синче, което няма достатъчно акъл за да се пребори за стипендия, а бащата не му се дават пари от джоба му и ще гледа да го бутне на държавни разноски.

3

мак

преди 1 месец

Ще плащат на студентите милиони, те ще поработят изискваните 3 години и после дим да ги няма. Кел файда за България? Само разходи за тези, които по собствен избор искат да следват в чужбина. Справедливо и морално, ама друг път.

2

Анонимен

преди 1 месец

Ше уреждат на аванта наши другари като Лена мустака и Кокорчо федероса :)))

1

Анонимен

преди 1 месец

Мамаси ли ше търсят у чужбина - тука е безплатно :)))