64

Анонимен

преди 1 месец

Малко по надоле някой питаше кой народ са наследници на траките тей като гледам требе да са Казанлъшките ***. На македонците до 50 години генетично ще са наследници на албанците.

63

Анонимен

преди 1 месец

...дай и ние да ударим по масата...Да ама...с какво ще удариш по масата-с несъществуващата армия,с неполучените все още Ф-16 или с ръждясалите таралясници от съветско време?! Ааа,да-с черешовото топче!

62

Анонимен

преди 1 месец

Много *** за тях!

61

Успокойте

преди 1 месец

македонците, че като гледам - България е заплаха основно за самата нея напоследък... Пък на тези 23% мога само да благодаря за вярата в държавата ни.

60

Христо

преди 1 месец

Най голямата заплаха за Северна Македония са самите северно македонци.

59

МНЕНИЕ

преди 1 месец

Мисля че не трябва да нападаме СМР , докато не измрат последните наследници на СДС - Жельо Желев умря , но преди това Продаде Родината си .

58

Бидон с деменция

преди 1 месец

80 процента от македонците не знаят че Тито е умрял а 69 процента не знаят че Социалитическа Федеративна република Югославия не съществува

57

Анонимен

преди 1 месец

друго е важното същите 23 % са и русофили комунисти и путинисти да се има предвит какво е руския мир

56

Анонимен

преди 1 месец

Отдавна трябваше да скъсаме дипломацията с тия,защото постоянно ни ръгат у гърбину.Няма полза от "сътрудничество" с нях.Да се пишат албанци и кой откъде е.

55

Анонимен

преди 1 месец

До Защо не напишете Защото ОТГОРЕ не им разрешават!!! Началниците им искат постоянно да се сее омраза между две съседни, съюзнически държави! ЗАТОВА!!!

54

Запознат

преди 1 месец

Само 23 % ?? Това наистина е добра новина! В тези проценти влизат тамошното МВРО, и разни маргинални, кресливи, но много добре финансирани партийки с русофилски и сърбомански уклон!!!

53

Анонимен

преди 1 месец

23% са македонските русофили, сърбофили!

52

Продажни

преди 1 месец

Миссирки

51

Защо не напишете

преди 1 месец

обратното, а именно: за 77% от македонците България не е заплаха. А, продажни ***?

50

ИЗЧЕЗНАЛА ИСТОРИЯ?!?

преди 1 месец

А кой народ е наследник на ТРАКИТЕ? Как така траките са изчезнал народ? Как така изчезват стотици хиляди хора наведнъж?! Да не са си направили масово харакири? Или римляните са им пуснали цар бомба? Или истината се крие другаде? Отговорете си на тези въпроси. Питайте Chat GPT къде са изчезнали траките и кой народ им е наследник.

49

Да бе

преди 1 месец

До Чоката Не България, а това, че не изпълняват това, което са подписали!

48

Анонимен

преди 1 месец

Познавам много македонци, които обожават България. Тези 23% са малцинство, повечето македонци ни считат за братя, както и ние тях.

47

Анонимен

преди 1 месец

До Баровец Голем праз - ходенето на Запад е едно нищо. Нали сега ходиш на Запад и какво? Това, че можеш да ходиш в тоя помиярник с какво ти променя робския живот тука??? Това, което се случва в Македония е в резултат на десетилетия жесток терор и пропаганда там, упражняван от сърбите и после от титовистите. Цялата власт там винаги е била в ръцете на сърбомани и сърби, а престъпленията им са останали безнаказани до ден днешен.

46

Кои са траките?

преди 1 месец

Траките не са изчезнали. Траките са част от коренните българи.. Това го знае всеки историк, но не иска да си го признава.

45

цанко

преди 1 месец

а останалите 77% са с български паспорти