71

Айше

преди 1 месец

Шорош дава и сам добре

70

Анонимен

преди 1 месец

Цитат: Между 400, има дори цифра за 670 хил., са работещите бедни. Това са хора, които работят на пълен работен ден, но доходът им е 60 или по-малко процента от средния за страната. ... Няколко забележки. Използването на грешното цифра, вместо правилното число е признак за неграмотност. Това се потвърждава веднага от следващото изречение за тези 60%. Почти половината от хората на заплата в България получават под 60% от средния доход, така че не може да са 400 или 670 хиляди, а са над 1 милион.

69

Милионер

преди 1 месец

Щом не им харесва да работят и да са бедни, нека тогава да опитат да не работят. От 15 г. имам частен бизнес и знак ка да си увелича парите и активите. Дори и министрите са бедни и ги сменя служебната им премиерка Митьо Глав(чев през ден - два. За това и политиците ни и техните лидери са все в криза и само за избжрш ш сеубсидии мислят. Дори и те раазбраха, че пари в бюджета няма. Само цифрички, които те са гласували. Дори и другия Митьо, този Радев разбра, че БНБ не е банка.

68

Анонимен

преди 1 месец

До Някой На ъгъла продаваха банички но ги закриха. За такава платена ли

67

Чаако

преди 1 месец

PoMuTe са по интелигени от вас,булгурите Всички взимат държавни и детски помощи и от България и от Холандия и бачкат и заплата на черно и живеят добре.

66

Анонимен

преди 1 месец

До Ей, При Виденов беха 900 трилиона с пирамидите на мВФ. Почти сички изгореха, но никой не осъди САЩ в Страсбур.

65

Анонимен

преди 1 месец

До Някоя Компанонка правищи 10 бона на нощ и губиш след 25 г.

64

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Таксито трябва да съкратиш. Най-вероятно други ти бачкат а ти им обираш парите.

63

Някоя

преди 1 месец

На 21 години съм и имам малко повече от 2 години опит в онлифенс. В момента дневно докарвам по 1000 долара чисто, което прави 30 хиляди долара на месец. След 4 години ще мина 80 хиляди долара на месец.

62

Ей,

преди 1 месец

Стига бе! Над 85 милярда спестявания на гражданите, по три апартамента на калпак и работещи бедни. Нещо не се връзва. Що сме още живи, бе!!!?

61

Ваксата

преди 1 месец

На .30г ще си клошар на улицата, моето момче наркозависим с увреден мозък и физика на парапет.Ще вегетираш в кашон мой цинкороте кофеинизиран и енергийно напивно енергизиран.

60

Христо

преди 1 месец

И аз имам 3 работни места. Нарича се overemployed. Работя за три компании от 9 до 17. Разбира се изцяло дистанционно. 1ва работа е с месечна заплата от 8700 лева, 2ра работа - заплата 12500 лева, 3та работа - 6800 лева. Имам и сайдгиг от който правя грубо по 20 хиляди лева на година, а вечерта от 18 до 23 часа карам такси и докарвам между 2 и 3 хиляди лева на месец. Харча по 900 лева на месец, а останалото спестявам.

59

Анонимен

преди 1 месец

Сега се светнах, че това е онова нещо, дето било ИТ и взимало 100 бона на ден, а жена му в Лидъл, взимала 50 бона на ден... хахахахаха :)))

58

Анонимен

преди 1 месец

До Някой Каква ти е длъжността ? :)))

57

До някой

преди 1 месец

Това никой не ти го гарантира. Особено след 30 годишна възраст освен ако не си в мениджмънта. А след 6 години, 10 хиляди лева заплата може да купува същото, което сега купуваш с 4 хиляди.

56

Някой

преди 1 месец

На 24 съм и имам малко повече от 2 години опит на сегашната ми длъжност. Нетното ми възнаграждение е малко над 4000лв. На 30 би трябвало отдавна да съм преминал 10К. Не защо се оплаквате, като ако имате знания и квалификация, добре платената работа е буквално на всеки ъгъл.

55

До Хмм

преди 1 месец

Това, че ти си мизерствал, не означава че младите хора ще си попилеят най-хубавите години за да слугуват на някакъв самозабравил си чорбаджия. Всичко това захаросано в някаква аура да търпиш сега и да имаш търпение, пък после ще береш плодовете. Няма такъв филм. Животът е един. Чао!

54

Христо Христов

преди 1 месец

Няма лошо. Нали за това гласуват 85% от матряла?! ...но има спасение - ВИНАГИ могат да станат военни и да идат в Украйна да се борят за евроатлантическите ценности срещу една "европейска МРЗ".

53

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Няма и в София . Аз съм от София и търса от 20 г. и няма работа. Заплатите са ниски и няма смисъл да се работи.

52

Анонимен

преди 1 месец

Същия Първан прибира по 5 бона от всяка обява били менте или не. Така че е ясно че е един лъжец и нищо повече. Ако не си от София какво умираш ли. Там било добре ама София не е България.