76

Дрт Пъън

преди 4 седмици

Кой бря, списание Тайм ли ? Тия ли дето бяха обявили ХИТЛЕР за мъж на годината... а после номинираха и Сталин ... че и Путин е бил няколко пъти избиран. А днешно време номинират на принципа "калабалък да става..." . Особено пък като заработиха квотите за включване на ччеррни, третополови и инвалиди като задължителни номинации. Юлка Дневалная явно е представител на поне две от изискванията на квотата. Съмнителна секксуалност и доказан инвалид. Като ония укро бездарници дето "спечелиха" Евровизия.

75

тя

преди 1 месец

Навални работеше със САЩ срещу Русия ,това не е опозиция , това е предателство , затова жена му е там и я издържат !

74

тя

преди 1 месец

На това му казвам: голям смях ,голям резил за "Тайм"

73

Анонимен

преди 1 месец

Да има огромно влияние верваме ви. Никой не я знаеше до погребението на онзи предател.

72

СС

преди 1 месец

До Anonymous. Жена, загубила съпругът си присъства на неговото погребение. Най-малкото заради собствената си съвест и от хорска срама! Била най-влиятелната личност, върху какво влияе, ако мога да запитам. Инфлуерсърка ли го играе, какво???

71

3видаПЛАКАЛНИЦИвBG

преди 1 месец

3 вида плакалници В БЪЛГАРИЯ : НЕДОВОЛНИ ОТ САЩ, НЕДОВОЛНИ ОТ ЕВРОПА, НЕДОВОЛНИ ОТ РУСИЯ, И ВСИЧКИ ЗАЕДНО НЕДОВОЛНИ ОТ НАСТОЯЩЕТО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО. ЗАРАДИ ТЯХ 4 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ОТИДОХА ДА РАБОТЯТ В НЕУВРЕДЕНИ УМСТВЕНО ДЪРЖАВИ.

70

баба мара

преди 1 месец

ами тя и дъщеря и не отидоха на погребението каква влиятелна личност кои яиздържа сега къде живее какво направи да се спре воината сащ русия да не сеизбиват млади хора в 21 век

69

Anonymous

преди 1 месец

До плюещите по една жена, коята е загубила съпруга си - вие не сте хора и християни, а изверги- децата и семействата ви - също! Поздрави!

68

а списание ТАЙМС

преди 1 месец

е сред стоте най продажни и лъжливи медии в света. Да се знае.

67

Анонимен

преди 1 месец

И на кой е повлияла толкова много? Още цветя на гроба на мъжа си не е занесла. За да продължи паричния поток от САЩ щяла да продължи делото на Навални!? Че той не беше ли някакъв финансов измамник? Значи в щатите се крие от законодателството, не от политиците? А Навални сега е заточен от Св. Петър в най-хубавото кътче в рая.

66

3 вида плакалници

преди 1 месец

В БЪЛГАРИЯ : НЕДОВОЛНИ ОТ САЩ, НЕДОВОЛНИ ОТ ЕВРОПА, НЕДОВОЛНИ ОТ РУСИЯ, И ВСИЧКИ ЗАЕДНО НЕДОВОЛНИ ОТ НАСТОЯЩЕТО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО. ЗАРАДИ ТЯХ 4 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ОТИДОХА ДА РАБОТЯТ В НЕУВРЕДЕНИ УМСТВЕНО ДЪРЖАВИ.

65

НАЙ БОГАТИ СА

преди 1 месец

НАЙ МАЛКИТЕ ДЪРЖАВИ В СВЕТА. ЗАРАДИ ИНВЕСТИЦИИТЕ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ В ТЯХ. РУСИЯ ПРОГОНИ ИНВЕСТИТОРИ И МИЛИОНИ ВИСОКО КВАЛИФИЦИРАНИ РУСНАЦИ. ПУТИН ЛИКВИДИРА 23 000 ПРОМИШЛЕНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ДЕИНДУСТРИАЛИЗИРА РУСИЯ. ПРОИЗВОДСТВОТО НА ОРЪЖИЕ НЯМА ДА ЗАТВОРИ ПРОПАСТТА МЕЖДУ ИЗОСТАНАЛА РУСИЯ И ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ. ВОЙНА СЕ ПЕЧЕЛИ С ТЕХНОЛОГИИ, БАЛАНСИРАНА ИКОНОМИКА И ХОРА С МОРАЛ. БАНДИТИТЕ СЕ ПРОВАЛЯТ.

64

Путин

преди 1 месец

Най влиятелна ще бъде в Сибир.

63

Анонимен

преди 1 месец

Другари копейки, много сте под нивото на Юлия.

62

Анонимен

преди 1 месец

Иоланда Давалная може да повлияе само на чeпa на Чичваркин, на друго - не. Две, три прегръдки с байдън и акушерката и това беше. Аре, чао, спаружена мyшмyло!

61

Нане Вуте

преди 1 месец

И на какво оказва влияние, кифлата?? Ако не е тайна, де!! Сигурно на кавала!

60

Анонимен

преди 1 месец

Тази е Номерата!-:)

59

Олимпий Панов

преди 1 месец

Поредния виц!Може да влияе само на фантазиите на дъртите извратеняци в американцкия и европеиския парламент!

58

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен51. Пробвал си я че е кадърна. Защото с нищо друго не блести освен да облизва дъртипишки в европейските комисии.

57

61

преди 1 месец

На мен ми влияе безотказно. Като видя статия за нея или ми се повръща или ми се npисиrа.