48

ЗАПАД,а_не!

преди 2 седмици

Всички разбераха за проблемите с Боинф 737 MAX 9, на много места тези нови и модерни самолети бяха "примени" за неопределено дълго време, даже Алериканският регулатор FAA забрани на Боинг да разширява производството след "неприемливи проблени с качеството" на този модел. Ама то каквото и при 737 MAX 9, такова ще е и при другите нови модели.

47

Христо Христов

преди 2 седмици

До Анонимен/12 "България е с Германия." - заради такива про'с'таци България плаща репарации на Гърция до средата на 70 те... ПАК трябва народен съд за неграмотните немски фенове!

46

Христо Христов

преди 2 седмици

До 39 "В САЩ има закони и достстъчно органи, които да обърнат внимание и на най-дребните неща," - на които Боинг плаща. Факт, но неграмотният про'с'так като ТЕБ си дращи про'с'тотиите и се изживява за велик.

45

Николай

преди 2 седмици

Интересно е, каква е народността на скачащите по детайлите? Едни русокоси и синеоки хора нали? Докато мениджмънта си пали пурите с банкноти и си веят *** на конгреси тук и там така ще да е. Капитализъм - най-справедливият обществен строй!

44

Vs

преди 2 седмици

100 тона, лети на 10 000 метра с 1000 км/ч и 300 човека на борда!? Не благодаря! Обичам твърдата земя! Возете се!

43

Кравопитек възмутен

преди 2 седмици

Ами най-нормално си е за най-демократичната и най- технологично развитата страна в света . Те само в другите страни се взривяват самолети, в САЩ това е "технологична грешка" или "никога не се е случвало". Те само в другите страни избиват неудобните на правителството а САЩ в Гуантанамо Бей такива неудобни ги "галят с перце"... Те само другите спортисти употребяват дрога а спортистите на САщ ползват "хранителни добавки" . Те само другите страни подло нападат по-слабите, а САЩ носят демокрация...

42

Анонимен

преди 2 седмици

На руския самолет може вратата трудно да се затвори, но да се отвори по време на полет никога.

41

Неграмотни Мисирки

преди 2 седмици

"пълномасштабна" е на *** ... То бива неграмотност, бива, ама чак пък толкоз.... И от кога PLUG е щепсел на врата? Дали не е тапа случайно? Или щепсела е гръмнал? Някоя кифла си е включила зарядното на айсектира и щепсела е гръмнал... Каквито ни миcиpкитe такива и инженерите в боинг, такива и докторите дето ще ни лекуват. Тежко ни и горко. Това което постигна човечеството за последните 100 години след 10 ще е изчезнало.

40

ДЕМОКРАТ

преди 2 седмици

ТОВА Е МОКРА АКЦИЯ НА ПУТИНОВОТО КГБ...

39

Анонимен

преди 2 седмици

Аз така и не разбрах, има ли разследване срещу свидетеля, който беше убит точно преди да даде показания или това така и не се получи в демократична Америка?

38

Анонимен

преди 2 седмици

Боинг отиде у канало, даже у Фащ всеки си проверява вече самолета при резервация и плащат повече, за да не летят с Боинг, добре че в Европа масово са с airbus

37

Човек

преди 2 седмици

Няма смисъл от физическото съществуване на продажните американски меке рета и по длоги!

36

Анонимен

преди 2 седмици

Американска капиталистическа работа, нали има застрахователи да плащат падналите самолети и жертвите. Боинг има повече паднали самолети и жертви от всички останали взети заедно. Същото стана и със сувалките им, бързата куччка слепи ги ражда и за тва вече ги нямат и се молят на Русия за някоя и друга ракета Съюз да могат да стигнат до стейшъна бухахахаха

35

Хе хе

преди 2 седмици

Стигнах до-видях хора да скачат върху части от самолета, за да ги оправят.....

34

root

преди 2 седмици

До 38: В САЩ има закони и достстъчно органи, които да обърнат внимание и на най-дребните неща, докато ако това се бе случило в Русия, сега тоя нямаше да е жив, а за разследване от високо равнище и дума не може да става, това е разликата между любимата ти рассия и САЩ

33

Анонимен

преди 2 седмици

В САЩ е разпространена тази лицемерна и човеконенавистна политика на тормоз над кадрите, особено в случаите, когато е застрашена печалбата. Всъщност в САщ единствено е важна печалбата.

32

Анонимен

преди 2 седмици

Когато шефовете от финансовия отдел дойдат и кажат "намалете разходите" какво остава освен да се намали качеството. По-некачествени материали, ниско квалифицирани работници. За финансисти единствено е важна печалбата.

31

Анонимен

преди 2 седмици

Затова не се и учудвайте ако почнат врати, задкрилки и т.н. да хвърчат наред в небето на 10000 метра.

30

Анонимен

преди 2 седмици

В Боинг нищо не е наред. Както във всяка американска фирма. Съкращават ето такива хора - инженери и специалисти с дългогодишен опит. Идваш си на работа, чака те млада HRка и охрана, събираш си нещата в едно кашонче и излизаш от сградата. Казват ти "структурни промени". На твое място вземат някой млад, който не знае къде се намира, но ще взема в пъти по-малко от теб. Съвсем законно - компанията има право да си оптимизира разходите. А меринджеят, рязал наред, ще получи огромни бонуси.

29

Анонимен

преди 2 седмици

не бих се качил на боинг