26

Анонимен

преди 1 месец

Ми след изборите че имате 7 %а ПП 5%че си гушкате на воля

25

Боко Тиквопачков

преди 1 месец

Зема му кажа на Главчеф да мъ назначи заместник премиер, то вече няма и смисъл да са крийми, Жирафката пък ша я назнача, заместник външен министър, зема иЦветаноф ли да върна, може би Искрето Фидосова....ех какви времена бяха....спомени...спомени .....то вече няма кво да са крийми. Може и така да продължим....Буда да ви благослови ...

24

Боко Чекмедженов

преди 1 месец

Амм не, всичко е случайно ! Кълна са в папата и са кръстя като католик отляву надясну. Вярвайте ми, чесна-фарисейска.

23

Анонимен

преди 1 месец

Така са се разбрали с Радев. Радев ще направи така че никой да на пита за Турски поток, а Бойко Пеевски ще направят така че никой да не пита за Боташ, който ни струва 500 000 евро на ден, вали гърми си го плащаме без да полуаваме нищо...

22

анонимен

преди 1 месец

Естестшено, че от Борисов. Разни мижави партийки като бсп например не им отива да правят сериозни неща. Те единствено се опитват да излъжат хората да гласуват за тях, но и това не им се отдава.

21

Анонимен

преди 1 месец

За кабинета герб , да благодарят на- пп/дб и специално на христо ивановЖьлтопаветниците

20

хаха

преди 1 месец

стига рива бе другарю , фащай гората :)

19

Анонимен

преди 1 месец

Борисов, както все повтаряше, че нищо общо нямал с кабинета Главчев, ще се окаже, че едно 80-90% от министрите той ги е наредил. Че и заплашва. Тоя верно се не чува какво говори.

18

Анонимен

преди 1 месец

Главчев е кукла на конци в ръцете на Борисов и Делян Пеевски (Доган).Борисов реди пъзела с министри за да си осигури с ДПС превземане на власта с изборите на 9 юни.Трябва да му се признае ,че той създаде стройна корупционна организацуя както политическа така и финансово икономическа.Ако българските граждани не излязат този път масово на избори и не премахнат по демократичен път Статуквото ГЕРБ- ДПС в управлението на държавата ни ,то нищо добро не очаква България в близкото бъдеще.ПП ДБ тотално предадоха симпатизантите чрез сглобката с ГЕРБ (ДПС)и това ше проличи от изборните резултати на 9 юни

17

Анонимен

преди 1 месец

Главчев идва от глава,но явно онази по малката и го ползват само по-малка нужда.

16

Анонимен

преди 1 месец

Пълната управленска импотентност на това служебно правителство и без ДНК анализ доказва бащинството на Бойко Борисов.

15

Анонимен

преди 1 месец

СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ Е РЕДЕН ОТ БОЙКО БОРИСОВ С ЦЕЛ ДА СИ ОСИГУРИ СЛУЖЕБНА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ. ПО ДРУГ НАЧИН ГЕРБ НЯМА РЕАЛЕН ШАНС.

14

Анонимен

преди 1 месец

Това е правителство на Борисов, не на Главчев.

13

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм учуден, как Борисов още не е притиснал Главчев да сложи санкционирания по Магнитски Влади Горанов за финансов министър във този фалшив служебен кабинет.

12

късмет

преди 1 месец

Няма отърване от тоя трътко.А и бившата ти и сеггашна на Радев дърпа конците.

11

Анонимен

преди 1 месец

А вие вместо да се карате,да си бяхте стегнали редиците,за да не може сега един еднокнижник да върти на пръста си цялата държава.

10

баба мара

преди 1 месец

това го знаят и децата подаваите оставки и изчезваите защото нищо няма да сепромени ако останете пак на изборите отиваме на други през есента

9

Ивза

преди 1 месец

Прозрение. Това е ясно още преди съставянето на правителството. Въпроса е какво ще направите за хората.

8

карачанаков

преди 1 месец

Ей Баджанак Георги туй сега дето си го издумал що го направи грижа те е за служебния кабинет или от злоба към баджанака Румен?

7

Анонимен

преди 1 месец

А що развалихте правителството преди две години с ИТН, бе, морук?