28

Анонимен

преди 3 седмици

Отдалечаваме се от Европейския съюз и вървим назад към Путин и Москва. Пеевски и Боко скоро ще влязат в Москва на заден ход.

27

Анонимен

преди 3 седмици

ГЕРБ ни отдалечава от Европейския съюз и сменя евроатлантическата ориентация на страната. Либерализацията на тока за бита ще бъде окончателно скъсване с Путин и Москва. Бойко пак смени доктрината и ни държи зависими от Москва с това предложение.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Загрижени били пахаха. Идат избори пък и явно им трябва още време да уредят родата на сладки служби във фирмите, които ще търгуват

25

До 11

преди 3 седмици

До 11 ако скочи с 200% мислиш ли, че жълто павениците ще оцелеят или народа ще ги помете и ще останат история

24

Анонимен

преди 3 седмици

Защо не сте написали кой беше против това решени-ами ПРОТИВ бяха майцепродавците бе3родници от ПП и ДБ

23

европейски индианец

преди 3 седмици

играят си н а котк а и мишк а-пак идват избори индианците да се замотаят още малко

22

Анонимен

преди 3 седмици

До 1989 енергетиката беше държавна и за киловатчас ток плащахме 1 стотинка по нощна тарифа и 2 стотинки по дневната тарифа.После се намесиха частните фирми и тока поскъпна над 20 пъти

21

Анонимен

преди 3 седмици

Да ви припомня, че след 1989 година СДС ни обещаваха, че тока ще поскъпва до 5 цента за киловатчас и повече няма да поскъпва. 5 цента са около 9 днешни стотинки.

20

Кармазъ Сикиш

преди 3 седмици

Пак тарикащини, пак мафиоз. Имате умни електормери които могат да засичат по час колко е консумацията. Направете така че хората да гледат борсовата цена в момента и да си пускат консуматорите печки, бойлери, миялни, перални, ел. коли вече, и плащат по борсата в момента, а не някаква измислена микс цена на края на месеца. Така олигота няма да ви се налага спешно да изнасяте нашия ток.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Вместо 10 пъти по-високи сметки от 2024, ще плащаме 15 пъти по-високи сметки от2025 година.

18

Популузъм

преди 3 седмици

Колкото повече се отлага,толкова по-лошо.Ама нали *** трябва да гласува.

17

Чезаре Евеенски

преди 3 седмици

Много неприятно. Исках още тази година да плащам тройно по-високи сметки, но ще трябва да почакам.

16

Knufflekutje

преди 3 седмици

Още малко въздух и този сектор ще се мутринизира. Ще си направят картел ще се разберат както винаги се случва. Хайде оди обясни на баба Пенка коя компания е по-изгодна.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Значи все пак има страх у управляващите мафиоти от тоягите на народа?

14

Samo minavam

преди 3 седмици

Това означава, че 3 милиарда от фонд Сигурност, ги нямааааа. Някой ги ощипа, а недоразуменията в НС, запазват положението. Споко, пак робите, ще платят сметката

13

Анонимен

преди 3 седмици

Ниаква либерализация ! Директно да направи национализация и всичко да си е пак държавно -на всички нас !

12

Анонимен

преди 3 седмици

То и при тока за индустриални нужди, уж нямаше да има скок, ама последно си спомням средна за страната цена от 0.84 стотинки. А ако някой е изгладнял екстра, съм виждар и 1.12 лв. Имам познат, който вкарваше на черно евтина нафта от турция и гореше на генератор зад кръчмата. Излизаше му с 50% по-евтино.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Тези, които вяравт, че ще има скок с 10% ... АХАХАХ АХХАХАХААХХА ХА А! Как ще е с 10%, бе чоре! Нали, като ти купя квотите, ще гледам да изтсикам колкото мога от тебе. ГОтви се за поне 200% скок! То е ясно, че това няма да продължи дълго ... Поне да му направим паричките набързо :)

10

Анонимен

преди 3 седмици

"Защо това отдалечаване от ЕС?! Либерализация ТРЯБВА да има СЕГА! 85% гласуват за това!" Ам не. Не сме гласували за това. Все едно да ми кажеш, че като гласуваха хората за ПП, гласуваха за сглобка с ГЕРБ и Денков премиер.

9

Fena

преди 3 седмици

Да казваш, че си про-европейско правителство и в същото време да се бъзикаш с пазарната икономика си е лицемерие. Енергетиката се скапва и то благодарение на политически калинки, които са си енергийни пpoфaни! И в ППДБ са същите - щяха да направят един от най-големите енергийни гафове в Европа с глупавата такса от 20 евро.