54

Анонимен

преди 1 месец

Плагиати! Първи в света КГБ въведе патента, като сменяше пола на агентите си за по-ефективно борба срещу Загнилия Запад.

53

Анонимен

преди 1 месец

Че узаконят повече геьове сега

52

Анонимен

преди 1 месец

Казвате в ЕВРОПА Е ГЕЙСКО- ДА СТЕ ЧУЛИ ЕВРОПЕЙЦИ ДА СА ИЗБЯГАЛИ В РУСИЯ- АЗ НЕ, А ВИЕ- МОЖЕ ДА ПРОВЕРИМ В ЕВРОСТАТ, НО ЗНАЕМ ЧЕ ИМА НАД 20 000 000 РУСНАЦИ В ЕС И ОКОЛО 5 000 000 РУСНАЦИ В ГЕРМАНИЯ- МОЛЯ ВИ ВЪРНЕТЕ ГИ ОБРАТНО ЧЕ ВИЖТЕ В ЕВРОПА ДЪРЖАВИТЕ СА ФАЛИРАЛИ НЕКА ДА СЕ ВЪРНАТ В БЛАГОДЕНСТВАЩА РУСИЯ.

51

Анонимен

преди 1 месец

Филип Киркоров е истински мъж като Азис..

50

Анонимен

преди 1 месец

По същото време ние даваме по 500 000 евро всеки ден на Кремъл, без да ползваме капка газ, заради безумния догов на Радев с Боташ...

49

Гъци

преди 1 месец

А пък в Русия няма никакъв морал и демокрация , там със сменени полове са обявени за екстремисти , аз вече имам няколко отверстия и издатъци всички ме обожават.

48

Анонимен

преди 1 месец

Явно онези генерации, които построиха западния свят такъв, какъвто го помним отпреди 40-50 години, нямат общо с днешните генерации, които сякаш присърце приемат задачата да го унищожат. Какво, по дяволите, се е случило на тази планета?

47

Христо Христов

преди 1 месец

Дано скоро и у нас - че 85% потенциално размножаващи се евроатлантици идва много на България.

46

Хемус

преди 1 месец

Дето се казва от щуротии един за работа не можеш да хванеш

45

Дедо

преди 1 месец

На запад е така. Имаш шанс да се задържиш на хубава и платена работа ,само ако си различен. Така ако решат да те съкратят, веднага ги съдиш за дискриминация и те те оставят на работа и изгонват някой нормален ,пък ако ще и да е 200 пъти по добър специалист от тебе.Така се оцелява вече в западното общество, правиш се на куку ,защото ако си нормален ставаш мишена номер едно.

44

ха-ха

преди 1 месец

Бързат другарите шведи , бързат докато е време ! Щото после Владимир Владимирович няма да разрешава ...

43

Анонимен

преди 1 месец

С тоя мизерен запад няма смисъл да се воюва, той сам ще се затрие. Само така браво на Швеция. Давайте и Германкя, Франция и т.н.

42

Далай Лама

преди 1 месец

А кога шведите ще си гласуват закон за кастриране ? Питам , защото имам две тухли в двора и мога да им услужа за нуждите на операцията. На такива хора само с тухли можеш да задоволиш жаждата им за дехуманизиране. Там май забрадките вече са повече отколкото в Близкия Изток.

41

Ivan

преди 1 месец

Реално: Швеция разрешава доброволното осакатяване на 16-годишни деца. Болни хора, болни закони...Със скалпел и блъскане с хормони пол не се сменя, просто тялото остава осакатено.

40

Анонимен

преди 1 месец

Хайде, всички любители на Пфайзер и вярващи в могъщата контраофанзива на хер Зеля, на опашка пред хирургията!

39

Анонимен

преди 1 месец

Ми то си е бизнес Идвя некъф психар на 16 или психарка приготвило е парите иска да си сменя пола.След 3-4 години идва пак с пачките иска обратно .Хайде наново.След още 4-5 год пак иска другото готово е с парите Е защо да му пречат да си ги похарчи ?Ще му режат и присаждат докато има пари после -един от ***- неопределимите клошари по мостовете.

38

Доктора

преди 1 месец

Дааа! Вече , освен термина " шведска тройка" , ще има нов - " шведски травестит". Да им е честит новия закон на шведите! Спокойно могат да сядат покрай " шведската маса" .

37

До 38 росстат

преди 1 месец

Брей , че софииски евроатлантически експерт завършил сороска школа и рано се надрусал с евроценности !

36

Сашо

преди 1 месец

Ето как се потушава възможността за революция в Европа - скопяване.Тук на балканите чрез чалга,необразованост и алкохол.На запад чрез извращение и подтискане.Човек, който не е наясно с пола си няма как да е наясно с цели в живота, морал, принципи.Той не може да защити нито себе си, нито околните.Той е страхлив, неутрален, безгласен.И най-вече - лесен за манипулация и контрол.Очаквайте поколение на социални помощи,затворено в къщи, депресирано от страх да не падне като стъпва по улицата.

35

Анонимен

преди 1 месец

Олеле божкеле накъде залитна този свят....едно време точихме лиги по шведките, а днес шведките са шведи....неам думи...!!