14

Няма титла за Ноле

преди 1 месец

Джокович е симулант.

13

do 12

преди 1 месец

Явно за едни може. за други не. Англосаските още не могат да преглътнат, че един сърбин им потроши лицемерните тимберици.

12

Анонимен

преди 1 месец

Когато преди няколко години излезе информация кои тенисисти взимат допинг с разрешение, Надал беше в списъка, както и Серина Уилямс.

11

do 11

преди 1 месец

Явно и Ланс Армстронг спечели 7 титли на Тура е ползвал от същия препарат, за да не го хванат 7 лета, ама шило в торба стои ли? Истината винаги излиза на яве

10

Селски учен

преди 1 месец

Препарата който използва Надал се нарича тетра-нано-метан-диметил-анапоанавар-деканоат-рафаилохидрат ! Това е анаболен стероид от 12 поколение и не го хващат тестовете. Разработен е от тайна селска лаборатория около Мадрид с участието на български анонимни форумни учени от Карапелит, работили за 15 отдел на Държавна Сигурност по времето на Вълко Червенков.

9

Анонимен

преди 1 месец

Надал просто си дава вид, че още е активен тенисист и не обявява оттеглянето си, защото има действащи рекламни договори за стотици милиони вероятно .Ще си избута и тай година, къде с игра, къде ще се лекува и после ще мисли. Предполагам и той е наясно, че няма как вече да спечели турнир даже и от ранг 500

8

do 8

преди 1 месец

До До ***: Хаха свръхтренировки. Виждал съм го как влиза съблекалнята след като губи от Джокович, едва поемайки си дъх. И след това излиза и припка като младо яре. Големи тренировки ще да е правил за 5 мин между сетовете в съблекалнята. Но продължавай да си вярваш, няма лошо

7

До идиот

преди 1 месец

Ако Надал използваше нещо забранено, отдавна е чао -> обяснявате си нещата в живота като дете или дядо от някое Родопско село. Надал отдавна е съсипан не отзабранени препарати а от свръхтренировките и мачове които е играл и от особените методи на испанската школа, които са погрешни и съсипват физически човек

6

do 6

преди 1 месец

До Bg: Надал използва забранени субстанции. То е видно за всички. А те съсипват организма. Надал е чао

5

Bg

преди 1 месец

Профаните пишат глупости. Рафа като влезе в ритъм и в час ще разрита всички. Нали го погребвахте през 2017 и 2022 и кво стана ? Профани защо пишете глупости без смисъл ? Играчите от голямата тройка не са дупки като вас, както Федерер разкъртваше всички на 39, същото важи и за Надал и Джокович !!! Надал има още 3 години през които ако е здрав и влезе в ритъм може да бие който иска и да вземе шлем който иска !

4

Още колко ще зоба?

преди 1 месец

Някой да не му внушава, че за него биологичните закономерности не важат и може да бута поне до 40 с "терапевтичните изключения" за препарати, заради които други ги изритват до живот от спорта? И терапиите със стволови клетки за богаташи престават да помагат в един момент, ако цялото тяло вече е купчина от травми. Негова си работа, но картинката стана съвсем жалка.

3

Анонимен

преди 1 месец

Сега анаболите се отплащат. Надалката вече е амортизиран. Тия шишенца дето си ги редеше така старателно до столчето не са били с портокалови сокчета. Ако беше руснак, щяха да го изгорят още в началото на кариерата.

2

Анонимен

преди 1 месец

Вече не става.

1

Евала

преди 1 месец

Човек трябва да знае кога да спре. За да не стане за резил!