114

Анонимен

преди 1 месец

Никой не е виждал толкова смърт и разруха 21 век, както палестинците! Дори в Афганистан не е имало такъв глад ...Няма конфликт в света с такива размери , целящи геноцида на цял народ, както в Газа! И това се извършва от една от най- модерните и " цивилизовани" нации!!! Така е свикнал запада да " цивилизова" останалия свят - заграбва територии и избива местното население!

113

Libre comme air

преди 1 месец

Много е прав Ердоган....геноцисът в Газа показаОт края на ВСВ няма по избиван народ от палестинския...от Израел...И защо трябва да обичаме евреите а да мразим палестинците ... Гиноцидът в ГАЗА показа истинското рице га евреите...

112

т

преди 1 месец

Хем незнаеш хем се напъваш

111

Анонимен

преди 1 месец

Кое да си вземе Турция бе бот ,тя взе бежанците след екпериментите в СИРИЯ,ИРАК И АВГАНИСТАН .Откога един трябва да плаща нон стоп сметките на друг.Нищо общо нямам с турците нито по вяра нито по етнос=но това е непочтенно .Тя да не е сиропиталището на света ,едни дрискат като слонове а други сбират като пчелички след тях

110

БГА

преди 1 месец

Да си ги вземе у турция палестинците като толкова много реве.

109

Анонимен

преди 1 месец

До ПрагматикИзбиха хората 40 000 ще има Божие наказание

108

Ганди

преди 1 месец

И тоя съвсем изплиска легена,Хитлер затрива 20 мил. руснаци тъ па нар,не говоря за Полша и други държави, дали децата са по малко от 14 хил.

107

Обективен

преди 1 месец

Немой така бре,Реджеп - твоя приятел Боко Тиквата и неговия приятел Шиши Лойта упорито защитават Израел.

106

158

преди 1 месец

Колкото и да не обичаме турците, фактите са си факти..

105

Анонимен

преди 1 месец

До оооо Защото умеят да правят пари от нищо. Завист, како!

104

А турското робство

преди 1 месец

беше специална военна операция за освобождаване на българите от нацизма.

103

Прагматик

преди 1 месец

Незнам , но 30 години след 500 годишното робство сме били 6 та икономика в Европа и сме имали 5 тата по- големина и сила армия в Света. А 30 години след 50 годишна дружба сме сред най- слабата икономика в ЕС и сред най- слабите армии в Света.Това са фактите другото са ала-бализми.

102

Оффф

преди 1 месец

Твърде ясно стн откъде получават пподкрепа палестнските терористи ! Господин Ердоган защо не се загрижи по същия начин и за кюрдите ??!!!

101

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 101 - върви ли тRоллл партито? Гледам, устроили сте си блаtна седянка, а? Да не изпуснеш евтините краставици на Женския между два поста, ей?

100

oooo

преди 1 месец

Най мразени от всички по света на първо място евреите - защо ли ?

99

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, Ахмат силааааааааааааа, бой по фашистите!

98

Анонимен

преди 1 месец

А какво да кажем за иззрода Зеленски и Киевските фашисти, които убиха над милион славяни, сред тях и деца? Искаме да капитулира този кървав клоун и уррод Зеленски, искаме наказание и възмездие за десет годишните убийства, терор и изтезания над славяните!

97

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 99 - не бе! Пак не си разбрал кой филм са ти пуснали от Мосьфилм - това е тоя филм дето любимите ти братушки ловяха като животни по улиците буряти и дегестанци, за да ги пратят в "справедливата" месомелачка на Путин, докато той вечеряше със сребърни прибори в бункера! Колко е удобно - баш по ченгесарски - вземате едни факти и ги извъртате точно на обратно! Не ви вървят номерата обаче!

96

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Да, "воюват" насила украинците, като ги ловят по улиците и ги връзват и вкарват в бусове, че имаше случаи и в които ги завързваха и на фронта, за да не избягат или стреляха в гърба им, ако бягат, че и границите затвориха като в концлагер. Нали затова създадоха нацистките зомбирани банди, за да държат насилствено и в подчинение останалите хора. Украинци, предавайте се на руснаците и не се връщайте , докато свърши войната, за да оживеете!

95

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименТурците провеждат геноцид над българите от Тракия(1913 г.), също и над сирийци и арменци, а по-късно, през 1922 г., турците се освобождават от англичаните, водят война с англичани и гърци, след което гърците се преселват от Азия в днешна Гърция, за да избягат от турски кланета. Турците са били затънали в огромни дългове и към Франция, затова и Франция, са искали да унищожат Турция , а Англия директно са искали да завземат Турция.