68

1111

преди 4 седмици

Абсурно е абсурда в политиката ( чалгаро-русофилския фашизоид , носител и разпростанител на хамало-каруцарската култура и манталитет , чиито топ кадри са разни шнорхели , плавници , плагиати , чорбаляци , мутрообразни"репортери" , болонки и африкански *** ) да ни говори за политически абсурди !!!

67

Анонимен

преди 4 седмици

През 2022г. имахме правителство без Борисов и ДПС. Кой го свали заради МАКЕДОНИИЯЯЯЯЯ и ни вкара в нова политическа криза и спирала от избори? Кой е виновен? КОЙ?

66

Анонимен

преди 4 седмици

Да не забравяме все пак, че именно ППДБ направиха първия кабинет без Борисов и Доган във властта от десетилетия и именно Слави го свали по заповед от Зайчарника и Сараите.

65

цирк Булгаристан

преди 4 седмици

Голяма смешка са нашите продажни политици!

64

емо

преди 4 седмици

каквито избирателите, такива и политиците, или обобщаващо - народ, който не е дорасъл за демокрация.

63

Анонимен

преди 4 седмици

Да, но Сл. Тр. пръв започна. От неговата партия запична спиралата надолу. Не помните ли?!

62

Анонимен

преди 4 седмици

Така е. И ти и твойте сценаристи сте част от тоя абсурд. От както са пръкнахте и най - нагло излъгахте народа, сме във въртележката на изборите. Хората вече даже и не знаят за какво се борите и какви са политиките ви.

61

Боци

преди 4 седмици

Но най-големия абсурд е чалгаря и долнопробната му свита- спечелиха избори, сложиха един епичен плагиат за министър на правосъдието, после започнаха да се сриват до момент, в който бяха извън парламента и когат все пак влязоха и участваха в правителство министърчето им пробва да пусне парите до на Боци строителните мафиоти... Това им е историята на тия мазни чалгари.

60

Брей

преди 4 седмици

Лилипута Тошко слага минуси на коментарите

59

АЗ

преди 4 седмици

Най-големият абсурд е , че още се появяваш и трябва да ти гледаме бабешката физиономия !

58

Анонимен

преди 4 седмици

ППДБ = Продължаваме Подривната Дейност в България. Да се не чудите защо после ще има конфликт в България

57

Славуца

преди 4 седмици

Аз съм с объркана идентичност отвсякъде.Мутрити се гавршха с мен 90 -те години и ме увредиха ментално.

56

Анонимен

преди 4 седмици

Най големия абсурд е дългия но мек политик номер 78

55

Магелан

преди 4 седмици

Шок и ужас.Спомни си Славчо и ти Тошко Френския какво говорехте и обещавахте на народа какво ще направите ако гласуват за вас да станете полетици.Ще намалите депутатите от 240 на 120.Хората наивно ви повярваха и на изборите който бяха първи за вас имахте мнозинство.И бяхте първа политическа сила1990 гд. почети 9млн.население 240 депутати. Сега 6 млн.население отново 240 депутати хрантутници.Да живее парламентарната демокрация.

54

Сълза и смях

преди 4 седмици

Плешива бабо....защо пак се обаждаш неподготвена?!

53

Магелан

преди 4 седмици

Шок и ужас.Няма така държава с полетици чалгари който си стоят на диванчето във къщи и коментират порнографската полетика на другите измикяри псевдополетици?

52

силно замислЕна

преди 4 седмици

Славчо, а ти кога ще си Началник на държавата, понеже доста кухарки се изредиха?!

51

Анонимен

преди 4 седмици

Хайде пак ПП-ДБ. По 30 пъти на ден ПП-ДБ виновни. Нещо за Мишо Бирата, ти си го избра, ДАНС, КТБ, магнитски? Нали този келтак ревеше че президента вече няма никакви правомощия?

50

еххх

преди 4 седмици

Това,че ИТН са в народното събрание ,не е ли пълен абсурд ?

49

Катя

преди 4 седмици

Дааа от 3 години само абсурди валят,всички мошеници станаха депутати включително и твойте приятели.На изборите които идват 6 - ти под ред за 3 години има още мошеници мераклии и някои от електората вярват само на тях искат мошеници да ги управляват Те това е пълен абсурд !