15

Джоко

преди 1 месец

Дойде Видив ден и крушите започнаха да капят. Та да питам гласоподаватлите: сега стана ли ви ясно какви Лай на ни натресахте или още не ?

14

Mitaka

преди 1 месец

Строителната мафия явно не търпи читави хора и сигурно са започнали да го заплашват - Вълка и другите с прякори.Ще се строи докато не остане нито едно дърво, нито един тротоар, нито една градинка. След това този град се оставя и се отива да се строи някъде другаде.

13

Mitaka

преди 1 месец

Поканете го сега да каже от вътре как са нещата. Поне няма какво да крие след като се е махнал.Те ако всички се махат по лични причини, Васил Терзиев шефчето кво ше праи?

12

Анонимен

преди 1 месец

И в Гриндър.

11

Аз

преди 1 месец

Този е в Тиндър

10

Maг Мазно Кафе!

преди 1 месец

Kaзали са му, че другия път той трябва да посреща Олаф Шолц и човекът е избягал! Логично!

9

Кире

преди 1 месец

Ся така ли е модерно да му викат "лични причини".

8

Анонимен

преди 1 месец

Преживел е катарзис като е разбрал че нема какво па толкова да гепне и бега от потъващия кораб, също като най-великото архитекторче из вселената Любо Петров миналия месец.

7

Пхах

преди 1 месец

Наработил се е :)

6

Аха,ясно!

преди 1 месец

Не е понесъл уникалността и възхитителността на новата арт-инсталация от 56 буквички за 100 000... :) Почувствал се е недостоен пред величието и красотата на поредното арт творение на велосипедалите от СОС :)

5

Анонимен

преди 1 месец

Има възбрана да подписва договори за строителство. Сигорно обича да попипва ала бала цап царап пудел джиджи биджи.

4

Анонимен

преди 1 месец

едно е със моливчети и линията да чертаеш,друго е да твориш.Добре се е усетило момчето на време.Може ли да сложите няколко негови изпълнени проекта във споменатите региони?Със снимки ако обичате.

3

Надя

преди 1 месец

Иван Митов ако си мисли,че ще му повярваме за оставката по лични причини много се лъже.Кажи си ,че причината е шарлатаните на променкаджиите.Само,че аз се питам колко години са ви необходими,че да разберете ,че си имате работа с големи мошеници .Язък ,че си образован човек ,а толкова наивен ,заблуден

2

баба мара

преди 1 месец

не искаме мега проекти искаме дървета и кислород защото мрем като мухи отмръсния въздух храна и вода стига с това застрояване цяла българия ще се изселив софия от какъв зор

1

Анонимен

преди 1 месец

Пълна ревизия колко е откраднал :)))