47

Анонимен

преди 4 седмици

Щом са се заклели пред Народното Събрание, а не Президента, то е логично НС да може да свали този служебен кабинет

46

D-r enchev

преди 4 седмици

За добра визия , не прекалявайте с уголемяването на устните. Състарява.

45

Тенгри кан

преди 4 седмици

До РадославИ така не става. Защо? Защото то е избран от тази партия на тази длъжност, която е в прерогативите на НС и управляващата партия или партии. Тия "тримата ***", които правиха промените, не разбраха едно - не може да се смесва Изпълнителната власт с Президентската, а кризата на Изпълнителната власт не може да се прехвърля на Президентската:))) Ако тя не може да бъде разрешена се отива към смяна формата на държавно управление, иначе държавата приключва.

44

Радослав

преди 4 седмици

До параграф 22: отговорност за служебното правителство носи партията която е назначила лицето на даден пост който отговаря на изискванията за участие в домовата книга. Казано по просто, партията избрала лицето приело да стане служебен премиер носи отговорност. Президента няма отговорност защото списъка с потенциални служебни министри му се спуска от парламента.

43

Анонимен

преди 4 седмици

ИТН за поредед път показаха какви предатели са.

42

Мама мия

преди 4 седмици

Тези не знаят собствените си закони!

41

Анонимен

преди 4 седмици

След като сме си насмогнали на харча и си нямаме друга работа и почваме да преливаме от пусто в празно-защо не разгледаме и следната имагинерна ситуация:Президента издава указ за прекратяване на пълномощията на служебния МП-с мотивите ,че не си върши работата- подготовка и обезпечаване на изборите ,а сменя министри, които сам е избрал след няколко дена работа иочевидно не може да се разчита на неговият квалифициран избор и мениджърски капацитет.

40

Анонимен

преди 4 седмици

Борисов, както все повтаряше, че нищо общо нямал с кабинета Главчев, ще се окаже, че едно 80-90% от министрите той ги е наредил. Че и заплашва. Тоя верно се не чува какво говори.

39

Анонимен

преди 4 седмици

Бойко Мутрата е много заивисм, ще ни хвърли във война без да се замисли само да спаси собствената си кожа. Време е да му спретнат вътрешен преврат в Герб и да го пенсионират

38

до 38

преди 4 седмици

Пеевски е реалния осеменител :) Боко е на Пангара да се черви заради Главчев и да бъде параван, а самия Главчев е по-сламен и кух и от Пунта Мара Гейбриъл.Пеевски буквално ежечастно се гаври с ГЕРБ, като с някаква нископлатена ку ртизантка хахахахахаха

37

Анонимен

преди 4 седмици

Главчев е кукла на конци в ръцете на Борисов и Делян Пеевски(Доган).Борисов реди пъзела с министри за да си осигури с ДПС превземане на власта с изборите на 9 юни.Трябва да му се признае ,че той създаде стройна корупционна организацуя както политическа така и финансово икономическа.Ако българските граждани не излязат този път масово на избори и не премахнат по демократичен път Статуквото ГЕРБ- ДПС в управлението на държавата ни ,то нищо добро не очаква България в близкото бъдеще.ПП ДБ тотално предадоха симпатизантите чрез сглобката с ГЕРБ (ДПС)и това ше проличи от изборните резултати на 9 юни

36

Анонимен

преди 4 седмици

Пълната управленска импотентност на това служебно правителство и без ДНК анализ доказва бащинството на Бойко Борисов.

35

Анонимен

преди 4 седмици

Това е правителство на Борисов, не на Главчев.

34

Анонимен

преди 4 седмици

През 2022г. имахме правителство без Борисов и ДПС. Кой го свали заради МАКЕДОНИИЯЯЯЯЯ и ни вкара в нова политическа криза и спирала от избори? Кой е виновен? КОЙ?

33

Анонимен

преди 4 седмици

Да не забравяме все пак, че именно ППДБ направиха първия кабинет без Борисов и Доган във властта от десетилетия и именно Слави го свали по заповед от Зайчарника и Сараите.

32

Анонимен

преди 4 седмици

Така си е, трябва да изчакат - от Зайчарника и Сарите не са им дали указания.

31

Е,как

преди 4 седмици

ИТН ще рита по господарите си Баце и Шиши.

30

Хед енд шолдърс

преди 4 седмици

Искаме да заснемем реклама с Г-н Йорданов!

29

Тенгри кан

преди 4 седмици

Може да има. НС може да се събере и да гласува "вот на недоверие", но той нема да има правна сила и служебното правителство няма да се разпусне, защото то е назначено чрез указ на президента,а вот на недоверие не може да суспендира президентски указ;))) Просто служебното правителство е тип институция, която нвяма общо с Парламента, а с Президента, дори при тези нескопосани промени, чиято основна цел, както сам каза Бойко, днес е да бетонират ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ в пакет за следващите 10 години!

28

Анонимен

преди 4 седмици

Защото това се нарича промиване на мозъци.Такя Путин промишленост мозъците на руските мушици и ги вкара във война.Мафията в България използва за целта разни Цветанки