19

ValdTepes

преди 1 месец

40 дни арест със строг пост, молитви и проповеди за виновния.

18

Анонимен

преди 1 месец

Попа се моли за попска субсидия 50 милиона на година :)))

17

няма закон за

преди 1 месец

поругаване на труп . в америка за нарязване след убииство дават за нарязване на трупа 8-10 г , води се поругаване . а като е нарушил , може пак да атакува .

16

казаха че бил луд ,

преди 1 месец

може като червения пират да го лекуват . Молете се за пирата . Би трябвало да плащат социални помощи , ама ги обират от малцинствата . няма как да дават на който няма пари . Такива има 30 000 в софия . като стане нещо и префърят топката . хахахаха

15

Анонимен

преди 1 месец

В иран или саудитска арабия щяха да клъцнат главата

14

Sata NATO

преди 1 месец

Най-голямото поругаване беше когато го покараха с БТР... Оттам нататък нищо не може да бие болната фантазия на руско-комунистическия ни "истеблишмънт"...

13

Анонимен

преди 1 месец

А да се молим ли за управляващите неофашизоиди, поругаващи паметници? А за талибаните правещи същото в Близкия Изток да се молим ли?

12

без упойка

преди 1 месец

Наистина ли някой е смятал, че поставяйки дядо Неофит на пътя рано или късно някой няма да направи тази поразия.Лошо племе сме.Вазов още чака да бъде погребан на друго място.Левски не му знаем гроба.Това не е случайност.Това е кармичен кръг на България.Затова и вярата я няма в народа.Затова и няма монаси, а рентиери с бради.Християнството така ще изчезне един ден от нашите земи.Вижте какво още по- лошо поколение иде, ненаучено в нищо от Библията, мислещо само за пари, като Синова, впрочем.

11

Анонимен

преди 1 месец

Бесове и духове няма, души няма. Бог няма. Да се молим на несъществуващ бог означава да вярваме на грешната диагноза за устройството на вселената поставена от пещерняци и неуки пясъчни бедуини преди 17-20 века, проповедниците са ви прeпикали мозъка като мушкато и сега и вие копаете дъното по същия начин. Плоскоземен богослов с диплома по празнословие. Нивата иска мотика, а не молитва. Дайте му поправителен труд като има енергия за хабене

10

Анонимен

преди 1 месец

на видеото дрехите му са чисти, бяла блуза и сини дънки

9

Анонимен

преди 1 месец

престъпниците считат това за слабост и продължават нататък с по-тежки престъпления

8

вярващ

преди 1 месец

И аз се моля всеки ден за тези дето не изпълниха молбата на патриарха да бъде погребан в Троянския манастор.Всеки ден , не мразя тях, а тяхното самозабравяне.Отдавам го на самозаблуждението на софиянци, че всички им принадлежи, от парите за магистралите до тялото на негово светейшество.

7

Анонимен

преди 1 месец

В интерес на истината арестувания е със съвсем други дрехи, скитник ли е?

6

кой ще каже

преди 1 месец

Дядо Неофит е имал една молба към синода, погребение в Троянския манастир.Защо не е погребан там?

5

Анонимен

преди 1 месец

Това ли е Червения пират??? или това е Антихриста???

4

Шопендар

преди 1 месец

С една подходяща сопа ще му се внуши почит и уважение към бог

3

Анонимен

преди 1 месец

да се молим или да го пребием с камъни.

2

Анонимен

преди 1 месец

Мда... Което ми напомни за мъдрите думи на един човек "Вярващите и да ги обидиш нещо, какво ще ти направят? Най-много да се помолят за теб." :))

1

Анонимен

преди 1 месец

да се помолим за денков дето ги докара, но това няма да му помогне