83

добайска народна пог

преди 1 месец

пече ли те, скрий се-валили те, мий се!

82

Българин

преди 1 месец

Попаднах веднъж в Дубай по случайност (буря, принудително кацане и престой) - бях ужасен! Подариха ни обиколка на града за компенсация и на връщане към летището видях отклонението за "публик пънишмент плейс"... площада за наказания... небостъргачите високи ама са още в средновековието...

81

Белокопитова

преди 1 месец

На кой му пука за разни измислени бедуински населени места. Натъпкаха ги със долари до козирката . Камиларите не могат да си изхарчат доларите още 1000 години. Могат да правят още глупости със доларите си. Ще им гледаме сеира.

80

Хм

преди 1 месец

Каквото повикало -такова се обадило! Не бива да си играем с природата! След като града не е предвиден за силни дъждове и няма отводнителна система ,то къде им е бил акъла? Пуста алчност... Това е пустиня ,каквото и да се излее ще потъне в пясъка за нула време или ще се оттече в морето. Няма как да стане зелено ,защото няма как да вали всеки ден. А ако направят такова нещо ,вероятно ще докарат промяна в климата на места на които по нормален начин тези облаци биха донесли дъжд.

79

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 77 Състоянието на вашите ( точки, точки, точки ) зависи от това дали такива като тебе са си изхвърляли оттпадъците в дерето за по-лесно.

78

Анонимен

преди 1 месец

Дубай е пример за това до къде може да стигне човешката глупост и алчност. Това е един град който ще остане за поколенията като паметник на глупостта.

77

Анонимен

преди 1 месец

Дано им е харесала на почиващите в Дубай екскурзията !

76

Анонимен

преди 1 месец

Та да попитам, нашенските (точки точки точки) в какво състояние са?

75

Анонимен

преди 1 месец

Не е ли ирония - да се удавиш в пустинята?

74

Британски учЕн

преди 1 месец

Тия камилаpи ръсеха облаците с химикали за да пада дъжд от време на време и при тях, те нарушиха баланса в климата, сега да си карат ламбургинитата в дълбоки гьолове.

73

пак ще ме изтрият

преди 1 месец

Бог ги наказва , заради това , че подкрепят евреите , които убиват тяхните братя по религия , и тяхните деца !

72

Анонимен

преди 1 месец

До 71 - ТО и в Румъния има снегове, ама ... глобалното е виновно. Ако дргата зима падне на минус 20 градуса, пак ще е виновно глобалното затопляно, но най-виновен е на бай Иван 2.0 бензинката, дето било само Евро 5.

71

тоти

преди 1 месец

Равновесието е нарушено и някой трябва да го коригира,но Човека не е в ъстояние,защото е подкупен и алчен ,но БОГ е СПРАВЕДЛИВ !!

70

грета тупуп-берг

преди 1 месец

пишете в нашата родина как е времето днес има ли температурни рекорди???нали беше ужас и шок жега е и глобалното затопляне е "виновно"...напишете някоя контра статия от кумова срама че за днешното застудяване пак е "виновно" глобалното затопляне...тези които УНИЩОЖАВАТ ПРИРОДАТА..."се загрижили" за природата!?!?!?...пълен фарс и безочливо лицемерие с ПОЗИТИВНОСТ ви УНИЩОЖАВАТ наивници чрез тАлАвизия и Моръчкови и дезинформационни медии на елентХарно ви управляват...

69

Анонимен

преди 1 месец

Това си е благодат за тези горещи райони, там през лятото, може да си опържиш яйце на капака на колата, толкова е горещо, разхладили са ги малко да се порадват!

68

do 61

преди 1 месец

Наказани са,защото безмълвно гледат как избиват деца в Газа,как умират от глад и ядат трева,докато те се тъпчат с отбрани ястия.

67

Мумбайка

преди 1 месец

Камиларите и ортаците им там нещо са сгрешили . Дава им се знак ако могат да го разберат де.

66

Kati

преди 1 месец

Невероятен късмет! Съпругът ми трябваше да лети днес за Дубай в командировка, но отмениха полета. Добре, че не отиде по-рано!

65

Sata NATO

преди 1 месец

Само си трайте и гледайте какво става като дойдат пороите в България...

64

Анонимен

преди 1 месец

неверниците са наказани от Господ - Бог