32

Анонимен

преди 4 седмици

Нещо за откритите в Германия украински деца, дето уж Путин ги отвлякъл? А? 160 украинчета се оказаха в Германия, а хохлите ги писали за отвлечени от Путин. Смях. А нещо за арестуваните свещенници от УПЦ? А нещо за Гонсало Лира? А нещо за хилядите, хвърлени в украински затвори, само защото са руснаци по душа?

31

Анонимен

преди 4 седмици

Няма проблем. А радост и облекчение като Народ с удоволствие по програмата "Чамотан - Гаражан - Контейнеран"ще им пратим 10 кораба с по 3700 най разнородни и щастливи завръщенци в Родина Мъть

30

Анонимен

преди 4 седмици

Тука са по курортите. Искат ли ги? Не помагаме на Украйна. Боко ментето атлантик не предлага да предадем избягалите страхливци украинци на Зеленски. Мноо голямо менте атлантик е. Ще съберем една дивизия в помощ на Зеленски. Боко, Митов, вие сте атлантици, помогнете на Зеленски с курортистите у нас.

29

Анонимен

преди 4 седмици

Ясно е че не са безследно изчезнали, а са убити, но на зеления американски слуга не му е удобно да ги обяви официално за мъртви, да не говорим, че тогава трябва и да се плаща на семействата им, а така минава метър

28

82-ОМБР

преди 4 седмици

Глиган,защо не земеш да хапнеш нещо,а? Имам специална(дълга и дебела) храна за глиги,като теб!

27

Анонимен

преди 4 седмици

До Полковника 24. А французите обезглавиха краля и кралицата си, англичаните - краля си. Има и много други подобни случаи в историята, но явно само руснаците подлежат на критика.

26

Глиган

преди 4 седмици

Укрофашисти тук ,на морето в хубавите хотели, нагли,арогантни, мързеливи.който има апартамент дават го под наем,да взимат пари от държавата,се води Статус на Бежанец.хитри.

25

:(

преди 4 седмици

Българчетата са отнемани от семействата им и правени Еничари от Османската Империя. Децата на Украйна са отнемани от родителите им и пренасяни в Русия за да стават Руснаци.

24

Галин от Варна

преди 4 седмици

Търсете ги по морските курорти, пълно е с мързелите .....

23

Зеления избелен

преди 4 седмици

От прахове,прецедент на на майданците,не може да намери украинци за фронта че, офанзивата е на 5км.от Полша.

22

И колко мильона

преди 4 седмици

Са безследно изчезнали не казва диктатора с американските биологични лаборатории за деца в епруветки е САЩисан от новината че, Украйна никога не е била майчина родина на майданците се е оказало че,това е Руска територия.

21

Факт

преди 4 седмици

Теса на нашето море в 5 звездни хотели...

20

Анонимен

преди 4 седмици

ЦРУ са ги изкормили за органи

19

Анонимен

преди 4 седмици

Уж убили 300к рашки, уж големата работа укрите..., ама Запада не пасе трева :)) Аз не ги харесвам рашките, прекалено са ми сбъркани по природа, ама укрите са още по-сбъркани в лъжите си, не че правя разлика между тех :)))

18

МНЕНИЕ

преди 4 седмици

Защо не ги потърсят в България ?Банско , Слънчев Бряг , пълно е с Бойци и Деца от Украйна ?

17

Полковника

преди 4 седмици

Хората са нормални и са духнали далече от войната . Кой нормален човек иска да воюва ??? Само главанаците в Кремъл и Киев са такива и е време народите им да ги изкарат на площада и да им теглят куршума ! Поне руснаците знаят как се прави това - те и царя си застреляха без да им мигне окото.

16

Анонимен

преди 4 седмици

Много повече са... Само цивилните са толкова... След чистките на хунтата когато си върнаха Херсон и Севрна харковска област и започнаха гонения.. още помним видеата в телеграм как ги ровят с багери!!!

15

Анонимен

преди 4 седмици

Ще се появят по морето.

14

Анонимен

преди 4 седмици

Изчезнали глупости.Всички са пръснати по целия свят .По Черноморието във Варна е пълно с украински гадини.

13

да

преди 4 седмици

милиони избягаха от украйна в русия - защо?....не съм чул и видял жители на донбаските републики да бягат презглава към киев - защо?