26

Нищо де, важното

преди 1 месец

е, че им позволяват да избират пола си. По-добре психично болни дженнндъри, отколкото пушачи.

25

Анонимен

преди 1 месец

10 годишен план, разпадане на България по украински сценарий и разпределяне на територията между съседите, остане само на София и софийска област.

24

Анонимен

преди 1 месец

Тея им свършиха проблемите и започнаха с такива неща да се занимават

23

13

преди 1 месец

Цигарата е по-зле тъпир имаш лесен достъп до нея постоянно

22

в допълнение към 25

преди 1 месец

Ако оставиш детето си в колата за 5 минути докато идеш до банкомата, веднага ще се намери буден гражданин, който да извика полицията и до 20 минути е задвижена процедура за отнемане. Ако случайно някой види, че упражняваш сила, за да подчиниш дето си на публично място - очаквай посещение от полицията, които ще вземат показания от 3 годишното хлапе, които да използват срещу теб в съда. А да, за малко да забравя, там не можеш да протестираш, но можеш да правиш прайдове без предупреждение. Рахат!

21

до 23-ти Хайде опиши

преди 1 месец

"реалността", та да видим пресечните точки. Имам роднини в прехвалената Великобритания, които след близо 10 години живот се наситиха на разкоша и планират да се връщат в България. Има цели градове като Бирмингам, където да си бял е престъпление (по "местния" закон). Постоянно нови и нови *** закони се гласуват, които правят притежаването на джобно ножче ужас за редовия гражданин, в същото време нападения с мачете са нещо регулярно - разбирай престъпността не намалява. Бедността расте и там.

20

Анонимен

преди 1 месец

Защо не забранят да им се продяват захарни напитки и бърза храна?

19

Анонимен

преди 1 месец

Човек, вземи да изтрезнееш. ЮКей е поредната прашасала империя в Европа, която е последни издихания от колониите си.------ ХАхаха ... човече, излез от хухавлските групи във фейсбука и влез в реалността.

18

До 21-ви

преди 1 месец

Човек, вземи да изтрезнееш. ЮКей е поредната прашасала империя в Европа, която е последни издихания от колониите си.

17

бла,бла

преди 1 месец

Кефи ме как забраняват цигарите, но тревичката разрешават.

16

Е, значи бизнеса

преди 1 месец

с контрабандни цигари ще процъфтява в ЮКей.

15

Анонимен

преди 1 месец

До В UK се продава Аз пък за разлика от теб не се интересувам от UK! Искам тук за наркомани и разпространители да се прилагат законите на Китай и мюсюлманските държави!

14

Анонимен

преди 1 месец

Щом ги забраняват значи не са вредни , а дори полезни

13

Един там

преди 1 месец

Масово младите хора във Великобритания пият енергийни напитки, шмъркат кокаин и пушат вейпове..

12

В UK се продава

преди 1 месец

СВD Сибиди което е истинска трева за пушене но са и извлекли ТиЕйчСито ТHC което е тази забранената от закона страшен химичен елемент и си се пуши съвсем свободно!Това е цивилизована държава не като БеГето.Защо не копуваме от UK CBD и да е законно да се пуши в България?!А бе Папуаси и слуги на Ши б аната Мафия?!!!

11

....

преди 1 месец

Справиха се с нелегалното разпространение на наркотици... та взеха на мушка цигарите! Ако не беше трагично... поне смешно щеше да бъде! Ама и смешно не е вече!

10

Анонимен

преди 1 месец

в България пък мазната леличка от магазина учтиво продава цигари на деца под 16 години важното е алъш вериш да има. Цигарите и алкохола никой не може да ги спре това са глупости ще цъфти контрабандата.

9

доктор

преди 1 месец

Който пуши ще умре!

8

Анонимен

преди 1 месец

Така става когато сложите мигранги или поколенията им да ви управляват. Демокрация, а? После ще забранят бързото хранене, че от него се затлъстява. Футболни изяви, че е сбирка за хулигани. Англия не е това което беше някога. С годините става по-зле

7

Сифилиско

преди 1 месец

Тея не се научиха, че забраните не правят нищо. Много строга регулация е най-доброто, което може да се случи.